Nu doar retailerii de la noi au reduceri în această perioadă, ci şi Sony, care a pornit ofertele Black Friday pentru jocurile de PlayStation. Se aplică şi la abonamente PlayStation Plus, iar campania a început de ieri, 16 noiembrie.

Până acum eram mulţumit că FIFA 19 a scăzut sub 200 de lei la majoritatea retailerilor de la noi, dar veştile sunt şi mai bune de atât. Pe lista de jocuri cu reduceri de la Sony se numără şi Call of Duty Black Ops 4, Marvel’s Spider-Men, NFS Payback, Assassin’s Creed Odyssey, Red Dead Redempton 2 şi multe altele. Campania de reduceri se va încheia pe 27 noiembrie la ora 1:59 am.

Cei care vor un abonament anual PlayStation Plus beneficiază de 20% reducere în această perioadă. Oferta este disponibilă pentru toţi jucătorii, inclusiv membri PlayStation Plus. Şi aici ţine oferta până pe 27 noiembrie. Se mai aplică şi o reducere de 15% pentru abonamentul PlayStation Plus de 3 luni pe PlayStation Store.

Văd că Asassin’s Creed Odyssey scade de la 59.99 dolari la 40.19 dolari, Call of Duty Black Ops 4 de la 59.99 dolari la 47.99 dolari, iar Detroit Become Human ajunge doar 27 dolari. Horizon Zero Dawn este 14.99 dolari. Mai sunt pe listă şi Shadow of the Tomb Raider, la 29.99 dolari, multiple variante de GTA V, jocuri din seria LEGO şi o sumedenie de titluri sportive de la EA.

Toata lista e AICI.

PlayStation Black Friday vine cu reduceri pentru jocuri şi abonamente PlayStation Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.