This Is the Police îţi permite să fii un poliţist gata de pensionare, acum şi pe mobil

Seria de jocuri indie atractive care au ajuns şi pe mobil după ce au fost hit pe alte platforme continuă, de această dată cu This Is the Police. Acesta este un joc indie de simulare, în care joci drept un poliţist care e gata să se pensioneze. Ideea este să ţii sub control un departament care o ia razna şi să obţii cât mai mulţi bani posibil pe o perioadă de 6 luni.

Puteţi alege să fiţi un copoi corupt sau super onest, pentru a lăsa o moştenire respectabilă în urmă. This Is the Police este un adventure clasic, care se bazează pe o poveste matură şi complexă, dar şi cu ceva simulare la pachet. Aveţi sub control toată secţia de poliţie, cu fiecare angajat şi imperfecţiunile sale, plus bugetul întregii secţii. Sunt investigaţii interne, poliţişti corupţi, cei care au muncit prea mult sau Afaceri Interne care vă urmăresc.

Ce îmi place cel mai mult la jocul acesta? Blazarea aia de copoi bătrân, pe care o vedeam la Bruce Willis în Sin City sau Die Hard, sau în titlurile Max Payne. Trebuie şi să rezolvaţi cazuri grele, de crimă şi să combateţi mafia organizată. Îl controlaţi pe şeful de secţie Jack Boyd, care se va retrage în 180 de zile şi trebuie să strângă jumătate de milion de dolari până să facă asta.

Puteţi spre exemplu să vă faceţi că plouă atunci când mafioţii îşi desfăşoară afacerile. Puteţi raspunde la apeluri şi să reacţionaţi într-un mod ideal la fiecare caz. Uneori e nevoie să trimieti extra trupe, să chemaţi SWAT-ul şi să faceţi achiziţii. E interesant că există şi un aspect politic aici, pentru că divergentele de opinii politice vă vor face să grupaţi diferit ofiţerii.

Jocul costă 37 de lei acum în Play Store şi vi-l recomand cu mare căldură. Există şi un This Is the Police 2 pe PC din ce am înţeles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.