Unul dintre titlurile jucate de des de fanii Five Nights at Freddy’s şi Cuphead este Bendy and the Ink Machine. Asta cel puţin pe console sau PC, pentru că pe mobil nu aveam acest joc, ci doar spinoff-ul endless runner Bendy in Nightmare Run. Acum aflăm că Bendy and the Ink Machine ajunge şi pe mobil, pe 21 decembrie.

Titlul este un survival horror episodic, realizat de către Joey Drew Studios Inc. Debutul pe PC a venit prin 2017, iar portarea pe consola s-a făcut târziu, de abia prin noiembrie 2018. Protagonistul acestui joc se numeşte Henry Stein şi este un animator care s-a pensionat şi care revine la vechiul său studio după ce primeşte o invitaţie de la fostul angajator.

În acel studio descoperă o lume de coşmar, cu personaje animate care au fost aduse la viaţa de The Ink Machine. Jocul a primit multe laude la debut, în special pentru stilul vizual şi pentru poveste. Foarte mulţi vloggeri l-au făcut popular pe Twitch şi YouTube. Include puzzle-uri de rezolvat, explorare a mediului şi ceva lupte.

Totul se face în first person şi acţiunile sunt limitate de obicei la alergare şi sărituri. Puteţi aduna şi obiecte şi că în jocul de pe mobil, conservele de supă sunt baza pentru a vă reface viaţa. Luptele se dau cu arme melee, că ţevi sau topoare, iarăşi că în jocul endless runner. Ştiu că o să vă sune ciudat, dar privind gameplayul am şi un uşor feeling de Bioshock aici, unul mai cartoonish.

Sunt şanse să primim primul episod gratuit şi restul pe bani, deşi la cât de popular e jocul cred că veţi sparge cam 7 euro pe episod.

via Droid Gamers

Bendy and the Ink Machine ajunge pe Android pe 21 decembrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.