După ce am tot rulat prin deşert şi prin junglă în PUBG Mobile, iată că aflăm azi de o actualizare, care ne duce afară la zăpadă. E vorba despre harta Vikendi, care vine debutat în PUBG printr-o actualizare.

Jocul a primit actualizarea Winter 0.10.0, care vine la pachet cu harta iernatică “Vikendi”. Unele surse spun ca e deja in joc, altele ca vine pe 20 decembrie. Harta măsoară 6 x 6 km şi aduce un climat geros, care va influenţa gameplayul. Spre exemplu vom lăsa urme în zăpadă acum, dar şi snowmobilele noastre vor lăsa urme. Vehiculele standard vor fi mai greu de manevrat în zonele cu gheaţă.

Snowmobilul are 2 versiuni, are doar 2 locuri şi se descurca mult mai bine pe zăpadă şi gheaţă faţă de un vehicul normal. Actualizarea vine pe iOS şi Android şi pe Android jocul ajunge să ocupe în jur de 1.6 GB în total. În vreme ce aşteptăm îmbarcarea în avion ne putem lua la bulgareala, iar noul sistem de paraşutare ne va permite să plonjăm sau să glisăm, cu animaţii superioare.

E şi o schimbare de arme: SCAR-L este înlocuit cu o nouă puşca G36C Assault Rifle. În rest update-ul acesta de PUBG Mobile aduce suport pentru limbi arabice, matchmaking cross server şi abilitatea de a raporta comportament dubios în mod Spectactor. Jucătorii de PUBG Mobile care fac update-ul până pe 25 decembrie primesc bonus un Outfit Box III (7d) şi 1888 de BP. Actualizarea de Crăciun a sosit deja pe PC, iar pe console vine în ianuarie.

via gadgets.ndtv.com

PUBG Mobile primeşte harta Vikendi, cu multă zăpadă şi vehicule noi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.