Încă o luna se termină în curând și e momentul să aflăm ce ne-a pregătit Sony pentru luna viitoare. E vorba despre jocurile oferite gratuit prin abonamentul Playstation Plus. Aprilie 2019 nu se anunța prea încântător, judecând după alegerea titlurilor.

Jocurile care sosesc gratuit pe 2 aprilie sunt Conan Exiles și The Surge. Conan Exiles spune povestea celebrului barbar Conan, care a fost abandonat în deșert pentru crimele comise. Trebuie să o ia de la zero și să exploreze o lume cu o epocă de bronz peste Far Cry Primal, în principiu.

Avem și crafting și adunăm materiale, ne întâlnim cu alți gameri, construim baze și fortărețe împreună. E un fel de Shadow of the Collossus combinat cu God of War și servit un pic mai superficial.

The Surge este un RPG SF, în care ne învârtim cu un costum robotizat printr-o bază care a fost atacată de roboți. Este un joc din 2017, care e inspirat de seria Souls și Rise of the Robots. Are dificultatea lui Dark Souls și implică un exoschelet pentru a lupta cu roboții.

Puteți să îl personalizați cu upgrade-uri modulare. Jocul a primit note de 7 în recenziile vremii sale și în 2019 vine și un sequel.

via Sony

Iată jocurile gratuite cu abonamentul Playstation Plus pe aprilie 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.