The Elder Scrolls Blades este acum disponibil pe iOS și Android, în Early Access

După câteva amânări și mult teasing, jocul The Elder Scrolls Blades este în sfârșit disponibil pe iOS și Android. Departe de a fi un Morrowind sau Skyrim de mobil, acest titlu încearcă măcar să aducă o parte din lore-ul Elder Scrolls pe handseturi. Deocamdată e în early access și avem detalii despre asta mai jos.

Puteți să va înregistrați pe site-ul oficial, dar serverele sunt pline și veți fi notificați când va puteți jucă. Pe de altă parte, dacă v-ați înregistrat din timp, ar trebui să puteți jucă fără probleme jocul. Bethesda promite că veți primi un email de îndată ce aveți permisiunea de a va juca.

Să va spun și ce am pățit eu: instalat jocul frumușel pe OnePlus 6T, ocupă vreo 80 MB (suspect, știu) și am început să îl joc. De fapt era doar tutorialul și apoi te roagă să îți faci cont Bethesda. Pe lista telefoanelor suportate se număra modele de la iphone 6s în sus, de la Galaxy S8 și Pixel 2 la OnePlus 5, HTC U11 și Moto Z2.

Ce mă intrigă la joc e modul portret în care se joacă și din ce am văzut pe web, la nivel vizual e foarte atractiv. O problemă pe care o am cu jocul e că acele cufere găsite în dungeon-uri costă să fie deschise. Le puteți plăți cu timp de așteptare pe bază de timer sau cu bani reali.

Se vehiculează prețuri de 31 dolari pentru un Legendary Chest, 10 dolari pentru un Elder Chest și 5 dolar pentru un golden chest. Știu că jocul e gratuit și trebuie să iasă bani pentru Bethesda, dar chiar așa?

Surse: Forbes, Gamesradar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.