Mortal Kombat 11 se lansează în România pe 23 aprilie la Media Galaxy Orhideea

Mortal Kombat X a avut un eveniment de debut în 2015, la Media Galaxy Orhideea şi acum ne întâlnim în aceeaşi locaţie cu MK 11. Jocul debutează pe 23 aprilie, într-un eveniment ce începe de la ora 18:00 şi evident se lasă şi cu concursuri. Evident, doar pentru cei 18+…

Mortal Kombat 11 vine pe PS4, Xbox One, PC şi Nintendo Switch. Va fi şi un turneu de Mortal Kombat la lansare, limitat la 32 de participanţi. Accesul este gratuit şi deschis pentru toţi doritorii, iar premiile urmează să fie anunţate în următoarele zile. Înscrierile încep de la ora 18:00 şi se realizează pe bază de act de identitate.

Concurenţii sunt împărţiţi în 4 grupe de câte 8. Luptele se desfăşoară pe 4 console PlayStation 4, folosind controllere DualShock 4. O veste bună e că puteţi aduce propriile voastre controllere sau fight stick-uri compatibile cu consola.

Iată cât costă jocul la Media Galaxy:

Mi se pare inedit că sunt evenimente de lansare MK 11 şi la Oradea, Cluj, Piteşti, Arad, Craiova, Timişoara şi Constantă, tot la Media Galaxy. Jocul este produs de NetherRealm Sudios, distribuit de Warner Bros şi bazat pe Unreal Engine 3. Varianta de Switch a fost amânată recent şi va sosi pe 17 mai la noi. Printre noutăţile jocului se numără Fatal Blows şi Krushing Blows, pe lângă Fatalities şi Brutalities.

Fatal Blows sunt un fel de X-Ray-uri din MK X şi devin disponibile când viaţa scade sub 30%. Se pot face o singură dată pe meci. Krushing Blows sunt lovituri cinematice, derivate din atacuri clasice. Avem şi o mecanică de Flawless Block, care îţi dă şansa la un contraatac mai puternic după ce ai pârât un atac în mod perfect.

25 de personaje sunt disponibile la lansare, iar 3 sunt noi: Cetrion, Geras şi Kollector.

Ne vedem la eveniment!

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.