Cum a fost la lansarea Mortal Kombat 11 de la Media Galaxy Orhideea (Galerie foto + Video)

V-am rămas dator cu impresii de la lansarea lui Mortal Kombat 11 de la Bucureşti, de la Media Galaxy Orhideea. Am înţeles că a fost o lansare ceva mai specială, în ideea că în marile oraşe din ţară au avut de asemenea evenimente de lansare în magazinele Media Galaxy. Hai să vedem cu ce premii s-a lăsat şi care a fost vibe-ul.

În primul rând eu am ajuns târzior, în jur de ora 19:00, deşi totul începuse pe la 18:00. Am văzut câteva zeci de oameni adunaţi la eveniment, gata să concureze în MK11 pe PS4, pentru unul dintre premiile puse la bătaie de Media Galaxy. Mărturisesc că mă aşteptam să văd ceva mai multă lume, dar din ce am înţeles gaşca groasă s-a risipit după ce s-au ales participanţii la turneu.

Başca, au voie numai persoane de 18 ani, ceea ce elimina zecile sau sutele de gameri care umplu Media Galaxy Orhideea la lansările de FIFA sau să zicem vreun Call of Duty. Faptul că din boxe se auzea piesa clasică Mortal Kombat era ceea ce aş numi “a nice touch”. Apropo piesa este “Techno syndrome (Mortal Kombat)”, de la The Immortals.

Turneul a avut loc pe console PS4 şi am înţeles că aveai voie să vii cu propriul joystick de acasă, sau chiar vreo manetă tunărita ca la arcade-urile de pe vremuri. Am văzut oameni care ştiau combo-uri pe de rost şi le executau matematic şi calm, fără să apese frenetic pe joystick, aşa cum fac eu de exemplu uneori. Băieţii stăteau comod pe scaune de gaming şi de această dată pot să fiu un piculeţ misogin, pentru că chiar nu am văzut fete, aproape deloc. Dacă erau 3, era bine…

M-am întâlnit şi cu 2 fani care mă ştiau de la Mobilissimo.ro şi care păreau încântaţi de noul joc. Ce m-a şocat pe mine cel mai mult e cu ce personaje jucau gamerii, chiar şi cei ajunşi în finale şi semifinale. O alegeau fix pe Skarlet, care nu e potrivita in MK 11, dar îi meşteriseră bine secerile de sânge. Şi cu Baraka s-a jucat destul de mult şi am descoperit combo-uri de care nu aveam idee.

Pe lângă premiile acordate celor participanţi la turneu (căşti de gaming Logitech G332, controllere PS4 V2, tricouri MK11 şi şepci MK11, mouse gaming Logigtech G102 sau abonament PS Plus pe 3 luni), au fost şi premii acordate celor care au cumpărat jocul din magazin E vorba despre controllere Dual Shock 4 V2, şepci, tricouri şi abonamente PS Plus.

În afara acestora au fost şi ceva quiz-uri, unde s-au dat tricouri MK11 şi mai toată lumea care a rămas spre final s-a ales cu ceva. Sunt tare curios cum au ieşit şi evenimentele din restul ţării şi intrigat de faptul că nu s-a făcut tam-tam mai mare legat de un alt eveniment MK 11 din Bucureşti. Am înţeles că şi eMAG.ro a făcut ceva la Băneasa Shopping City cu ASUS, dar am aflat prea târziu 🙁 Plus că MK 11 pe PC nu e chiar specialitatea mea.

PS: Pentru curioşi fotografiile şi filmările de la eveniment au fost realizate cu un OnePlus 6T, iar video live cu iPhone 7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.