Need for Speed Heat este numele celui mai nou titlu NFS, care a primit teasere în ultimele ore şi scăpări. A trecut ceva vreme de la ultimul joc NFS de calitate, iar ultimul titlu din serie a fost Payback în 2017.

Surse apropiate de producători afirmă că jocul va fi open world, nici o surpriză aici, dar şi că va avea o poveste serioasă şi mai întunecată. Sper că mai bună decât filmul NFS cu Aaron Paul. Acesta va fi un joc realizat de Ghost Games şi va pune bazele unei noi serii NFS. Ar combina gameplayul lui NFS 2015 cu cel din Rivals şi aflăm că nu va fi mereu online, deci veţi putea să îl puneţi pe pauză dacă vreţi.

Revine şi conceptul de frână pentru drift, dar regândit şi mai responsiv. Au dispărut Speed Cards aparent, dar şi zona de offroad. Vom avea şi ploaie pe traseu şi efecte vizuale spectaculoase, peste Payback aparent. Se pare că au fost incluse şi urmăriri cu poliţia, inclusiv în mod free roam, cu tot cu elicoptere şi nivele de “Heat”. Aşa cum arată şi logo-ul, vom avea o inspiraţie din anii ’80, cu nuanţe neon şi vibe de Miami Vice.

Jocul ar trebui să vină în acest an, probabil pe la final de toamnă, o perioadă când se lansează multe titluri. Aşteptaţi-vă şi la multă customizare de maşini, atât la nivel vizual, cât şi ca piese. Aflăm mai multe azi de la ora 16:00.

via gamesradar

Need for Speed revine în 2019 sub numele de Heat, va fi anunţat astăzi
Tagged on:                 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.