Five Nights At Freddy’s 6: Pizzeria Simulator ajunge pe Android

Cine ar fi crezut că jocul Five Nights at Freddy’s va ajunge o franciză atât de mare? Se discută despre spinoff-uri, ba chiar şi de un film sau serial, toate alimentate de imaginaţia bogată a fanilor. În ultima săptămână a sosit pe Android un nou joc din serie, FNAF 6: Pizzeria Simulator. Despre ce e vorba aflaţi mai jos.

De această dată nu avem un joc horror cu jump scares, ci un simulator de pizzerie. Jucam aşa ceva acum vreo 20 de ani pe un laptop Compaq cu procesor Pentium, dar să trecem peste. Totul are loc în acelaşi univers cu Freddy Fazbear, deci aşteptaţi-vă şi la ceva piedici supranaturale. Vom cumpăra întâi locul în care construim restaurantul, apoi construim şi atracţiile din pizzerie.

Putem cumpăra roboţi animatronici, jocuri arcade, mese şi avem o tonă de mini game-uri mai mult sau mai puţin înspăimântătoare. Se pot pune decoruri, verifica dacă toate echipmamentele merg bine şi apoi deschidem localul. Vin şi banii de la clienţi pe pizza şi apoi îi investim în alte restaurante şi creăm un imperiu. La final de zi avem şi o listă de To Do, unde se strecoară şi jumpscares. E ca o combinaţie de Kafka şi David Lynch imprimata pe jocuri arcade, o să vedeţi ce vreau să zic.

Jocul costă 3 euro pe iOS şi tot atât pe Android. Cred că o să-l încerc. Am auzit că urmează şi lansări ale jocurilor originale FNAF în variante remastered cu asseturi mai arătoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.