Nintendo a anunţat în sfârşit data la care îşi va aduce noul joc Mario pe mobile. De această dată e vorba despre Mario Kart, care ajunge pe iOS şi Android sub forma lui Mario Kart Tour, pe 25 septembrie.

Am avut deja numeroase jocuri de kart cu Sonic pe mobil şi unul cu Angry Birds, parţial stricat de IAP-uri excesive. Cel mai mult s-a vorbit despre karting în ultima vreme în contextul remake-ului Crash Team Racing de pe PS4. Pe mobil am fost totuşi văduviţi de un joc de calitate de gen. Mario Kart Tour nu va discrimina gamerii, lansându-se simultan pe iOS şi Android.

O versiunea beta a jocului a fost pusă la dispoziţia utilizatorilor Android cu ceva vreme în urmă. Titlul este gratuit şi va putea fi jucat cu o singură mână, ca şi Super Mario Run. Veţi putea cheltui monede virtuale pentru a debloca noi piloţi, kart-uri şi circuite. Avem şi un concept de Stamina, care e ca vieţile din Candy Crush: când se termină stai pe bară, sau dai banul.

Toate personajele celebre din Mario Kart sunt deblocabile, de la Peaches şi Bowser la Yoshi şi personaje secundare. Veţi putea vira, face drifturi şi folosi itemuri, toate cu un singur deget, conform celor de la Nintendo. Există şi un mod Frenzy, care îţi oferă o cantitate nelimitată dintr-un item şi te face invincibil o perioadă de timp.

Vor fi şi challenge-uri bonus şi deblocabile pe bază de achievement-uri. Recent Nintendo a adus şi Dr. Mario pe mobil, într-un soi de Candy Crush glorificat.

via IGN

Mario Kart Tour vine pe iOS şi Android pe 25 septembrie

One thought on “Mario Kart Tour vine pe iOS şi Android pe 25 septembrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.