Avem o veste bună şi o veste proastă pentru fanii lui Mario Kart. Vestea bună e că jocul ajunge pe mobil mai bine zis pe Android sub forma titlului Mario Kart Tour. Vestea proastă e că e doar un closed beta şi e doar în SUA şi Japonia.

Una dintre cele mai bine vândute serii de jocuri din lume, Mario Kart era aşteptată de mult să facă saltul spre mobil. Mă gândesc că poate cu un VPN putem rezolva aspectul de closed beta pentru SUA. Înregistrările sunt active până pe 7 mai 2019. Problema e că utilizatorii trebuie să îşi lege contul Nintendo la un cont valid de Gmail, iar apoi Nintendo o să dea aprobarea câtorva norocoşi. Cam cum a fost la Elder Scrolls Blades.

Lansarea oficială a jocului are loc la vară şi din păcate nu ştim ce ne rezervă acest titlu. Nici măcar nu s-a confirmat dacă vom putea să ne întrecem cu prietenii online, deşi sunt şanse mari să vedem asta. Mario Kart este al cincilea titlu realizat de Nintendo în parteneriat cu dezvoltatorul de jocuri pentru mobil DeNA.

Se mai lucrează şi la Dr. Mario World pentru iOS şi Android în 2019. După un Super Mario Run primit nu prea bine, dar un Fire Emblem Heroes devenit generator de jumătate de miliard de dolari, Nintendo ar putea face din Mario Kart Tour un hit, dacă îşi joacă bine cărţile. E un party game, accesibil pentru toată lumea şi are nevoie doar de comunitate şi câteva moduri de joc, plus posibilitatea de a conecta o listă de prieteni.

via The Verge

Mario Kart Tour ajunge pe mobil, într-un beta pe Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.