FIFA 20 va include echipele din Liga 1, plus fotbalişti români recreaţi autentic

Am pierdut sute de nopţi cu ochi încercănaţi jucând FIFA şi mereu mă întrebam când o să am ocazia să le pierd şi cu echipe româneşti. A venit momentul ca Liga 1 să fie inclusă în FIFA 20 şi am aflat asta într-un eveniment organizat pe 27 august. Impresii de acolo aflaţi mai jos.

Pe 27 august am participat la un eveniment organizat de EA Sports şi Liga Profesionistă de Fotbal din România, unde s-a anunţat ceea ce pasionaţii de FIFA 20 din România cer de ani de zile, dacă nu chiar zeci de ani. E vorba despre includerea echipelor din Liga 1 în joc, cu tot cu tricouri oficiale, blazoane şi mingi.

FIFA 20 va sosi pe 27 septembrie 2019 şi este o coproducţie EA Bucureşti şi EA Vancouver. Va include cele 14 echipe din Liga 1, de la Academica Clinceni la FCSB, Dinamo, CFR Cluj sau Viitorul. Cu ele vei putea parcurge campionatul sau să iei Champions League dacă vrei. Pe lângă aceste 4 cluburi avem şi 3 noi fotbalişti români recreaţi autentic în joc: George Țucudean, George Pușcaș și Alexandru Mitriță.

La eveniment au participat Andi Moisescu ca amfitron, dar şi Andrei Lăzărescu, EA Sports FIFA 20 Senior Producer, care a urcat pe scenă pentru a ne împărtăşi detalii despre joc. I s-a alăturat Robert Pongracz, vicepreşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România, care i-a înmânat un tricou cu semnăturile tuturor căpitanilor din Liga 1.

Am avut şi un moment inedit de fotbal tip miuţă, jucat de una dintre echipele mici ale României de futsal. A fost gândit pentru a promova noul mod VOLTA din FIFA 20. Acesta permite jucătorilor să se joace în medii urbane, în regim de 3 vs 3, 4 vs 4, 5 vs 5, în săli de sport şi pe terenuri de futsal. VOLTA FOOTBALL include şi un mod Story, dar şi o experienţă conectată VOLTA World, plus ligi online.

FIFA 20 va aduce şi noi concepte pentru o experienţă autentică de fotbal, precum Football Intelligence, care se bazează pe 3 noi concepte: Authentic Game Flow, Decisive Moments şi Ball Physics. Vom avea şi manageri de sex feminin, iar Ultimate Team îl va include din nou pe Gheorghe Hagi, dar şi pe Didier Drogba, Zinedine Zidane şi Andrea Pirlo.

Jocul vine pe 27 septembrie şi avem şanse să punem mâna pe demo în jurul datei de 12 septembrie din ce am înţeles.

Galerie eveniment FIFA 20:

3 Replies to “FIFA 20 va include echipele din Liga 1, plus fotbalişti români recreaţi autentic”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.