Septembrie înseamnă Back to School, iar Sony ne consolează cu un lineup solid de jocuri PlayStation Plus. Astfel, abonaţii PS Plus au parte în luna septembrie de două jocuri gratuite cu pedigree: Batman Arkham Knignt şi Darksiders III. Avem detalii despre ele mai jos.

Pe luna august am avut jocurile Wipeout Omega şi Sniper Elite 4, după un iulie cu Detroit Become Human şi Horizon Chase Turbo. Batman: Arkham Knight este şi ultimul joc din seria Arkham pe care l-am jucat şi a fost plin de personaje din universul Liliacului, care au fost mai puţin explorate de filme si jocuri. Arkham Knight este un personaj misterios, ultra tehnologizat şi aproape mai deştept decât Bruce Wayne.

Ca de obicei avem un joc open world, dar s-a umblat mult la gadgeturile lui Batsy. Avem reconstituirea crimelor cu acel simţ special de detectiv, un control mai bun pentru Batmobile, inclusiv de la distanţă, plus o sumedenie de arme şi gadgeturi upgradabile. Stealth-ul rămâne vital. Ne batem şi cu Scarecrow, care a infectat Gotham City şi se pare că există viaţă şi fără Joker.

Arkham Knight sosea în 2015 şi se baza pe Unreal Engine 3. În toamna acelui an vânduse deja 5 milioane de unităţi.

Darksiders III este un joc din 2018, un action/adventure cu elemente de hack and slash, care vine de la Gunfire Games şi THQ. În acest titlu o controlăm pe Fury, sora lui War şi Death, doi dintre cei 4 călăreţi ai Apocalipsei. Fury foloseşte magie, săbii, pumnale şi chiar biciuri, cum arată coperta jocului. Avem şi crafting, un sistem de levelling, iar Fury adună suflete de la inamici, cam ca Kratos în God of War.

Jocul este single player şi a primit recenzii mixte, cu multe note de 6 şi 7. Un spinoff numit Darksiders: Genesis fusese anunţat pe 6 iunie 2019.

via Slashgear

Jocurile PlayStation Plus pe septembrie 2019 sunt Batman Arkham Knight şi Darksiders III

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.