PUBG Mobile primeşte conţinuturi din serialul The Walking Dead

Se pare că PUBG Mobile a făcut un fetiş pentru zombie, pentru că primeşte acum un crossover cu The Walking Dead, după cel cu Resident Evil 2. Mai nou PUBG Mobile va include personaje din The Walking Dead, dar şi costume şi echipamente de acolo.

Vor fi şi noi events, recompense, toate disponibile în hărţi ca Erangel, Vikendi, Sanhok şi Miramar. Aş paria pe orice ca motocicleta lui Daryl e inclusă în PUBG Mobile. Aveţi şi skinuri cu Rick Grimes, Negan, Daryl Dixon şi Michonne de folosit. Bâta de baseball a lui Negan e disponibilă, cu sânge şi ţepi pe ea, dar şi katana lui Michonne.

Acest debut a venit odată cu premiera sezonului 10 din serialul The Walking Dead, care a avut loc pe 6 octombrie. PUBG a mai avut crossover-uri în acest an cu filmul Godzilla: King of Monsters şi jocul Resident Evil 2. Nu e singurul titlu battle royale cu această abordare, pentru că în Fortnite am putut să folosim mănuşa lui Thanos şi să devenim Thanos chiar.

Acum Fortnite are un crossover cu Batman şi Gotham şi recent a inclus aluzii la IT 2 şi portaluri din Stranger Things. Aşteptăm şi un crossover cu Pokemon dacă se poate sau cu John Wick (parca a fost deja unul).

via Slashgear

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.