Red Dead Redemption 2 ajunge pe PC luna viitoare; Iată data de lansare oficială

Anul trecut cam pe vremea asta, plus-minus câteva săptămâni stăteam ore bune să se instaleze Red Dead Redemption 2 pe consola mea PS4. De atunci şi până acum nu trece o zi fără să văd pe cineva întrebând “când apare Red Dead Redemption 2 pe PC?“. Azi avem în sfârşit răspunsul şi este: “pe 5 noiembrie, mai dă-te încolo de PC Master Race”.

Jocul cu jafuri în Vestul Sălbatic ajunge pe computere pe 5 noiembrie şi aparent va avea şi ceva extra-uri. Rockstar promite îmbunătăţiri la grafică, imersiune sporită şi “noi realizări tehnice”, probabil Ray Tracing. Ca variante de distribuţie, jocul va sosi via Rockstar Game Launcher, dar şi prin Google Stadia şi Epic Store. Cei care prefera Steam aşteaptă până în decembrie.

Rockstar a mai adăugat şi câteva misiuni în plus în single player şi un bonus de 50 de lingouri de aur pentru Red Dead Online, latura sa de multiplayer. Rockstar Games Launcher va primi o secţiune de precomandă a titlului de pe 9 octombrie. Pe lângă cele menţionate mai sus RDR2-ul pentru PC va aduce şi noi bounty-uri, ascunzători pentru gaşca de bandiţi şi chiar arme noi.

Sunt şi şanse să vedem modding aici, deşi Rockstar nu suportă oficial asta. Am văzut totuşi o tonă de mod-uri la GTA Online, care au inclus acolo Bucureştiul, super eroi Marvel şi alte trăznăi. Săptămâna viitoare e posibil să aflăm şi cerinţele minime pentru Read Dead Redemption 2 pentru PC.

via pcgamer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.