Poţi folosi PS4 Remote Play pe telefoanele Android acum

Dacă iOS 13 a adus suport pentru conectarea de controllere de PS4 la iPhone şi iPad, ei bine şi cei cu terminale Android au parte de veşti bune. Mai nou PS4 Remote Play e disponibil pe mai toate telefoanele cu Android.

Până acum funcţia era exclusivă pentru terminalele Sony şi disponibilă şi pe iOS. Am folosit-o pentru a controla Crash Team Racing de pe iPhone 7, dar lagul m-a descurajat masiv. În fine, PS4 Remote Play funcţionează aşa: vezi pe ecranul telefonului tău fix gameplayul de pe PS4, cu controale virtuale suprapuse. Ai nevoie de o conexiune foarte rapidă la Internet şi o aplicaţie dedicată pe telefon.

Poţi conecta şi un controller DualShock 4 la telefonul Android (doar daca ai Android 10) şi practic ai un înlocuitor portabil de PS4. Cine are un telefon cu minim Android 5.0 poate descărca aplicaţia Remote Play de aici. Încă o condiţie este să ai consola actualizată la firmware-ul cel nou, versiunea 7.00. Aceasta aduce şi funcţia Party cu 16 jucători şi convertire în text a chat-ului din Parties, plus unele bug fix-uri.

Sony recomandă o conexiune Ethernet la PS4, nu doar WiFi pentru Remote Play.

via Droidgamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.