FIFA 20 ajunge la 10 milioane de utilizatori în 3 săptămâni de la lansare

La 3 săptămâni de la lansarea FIFA 20, jocul a ajuns deja la 10 milioane de utilizatori, ba chiar a depăşit acest prag. Pentru a sărbători acesta realizare, EA Sports îi recompensează pe utilizatori cu 8000 VOLTA Coins şi un nou VOLTA Football Square Building Challenge, detaliat mai jos.

Aceste oferte speciale sunt disponibile pentru toţi cei înregistraţi în FIFA 20 până la data de 17 octombrie 2019. FIFA 20 are deja peste 1.2 miliarde de gooluri înscrise şi peste 450 de milioane de meciuri disputate în toate modurile sale. Jocul este parţial realizat şi la Bucureşti, de către studiourile EA, alături de EA Vancouver (Canada). Ediţia din acest an aduce cele mai multe noutăţi din ultimii ani, având parte atât de integrarea Ligii 1 din România, cât şi de VOLTA, un succesor spiritual pentru FIFA Street.

Avem şi un mod Champions League, iar Ultimate Team include noi iconuri, precum Zinedine Zidane, Hagi sau Didier Drogba. Am jucat jocul în ultimele săptămâni şi mi se pare mai “cărnos” decât ultimii 2 predecesori. Are iarăşi goluri mai uşor de dat de la distanţă şi jucătorii cu adevărat buni se pot desprinde prin alergare de fundaşii lenţi.

Revenind la cifrele anunţate de EA, modul de joc FIFA Ultimate Team a ajuns la peste 272 de milioane de meciuri disputate. VOLTA FOOTBALL are peste 5 milioane de avataruri create până în prezent. Numai eu am stat 20 de minute să îmi modific personajul, cu păr verde, tatuaje, bărbi şi freze trăznite. O să revenim cu review curând!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.