Need for Speed Heat a fost lansat oficial; Joc de curse open world disponibil pe PS4, Xbox One, PC

Parcă lumea jocurilor de curse e mai săracă decât la început de mileniu şi s-au rărit mult lansările de titluri de gen. Cea mai celebră serie de jocuri de curse are totuşi din această săptămână un nou titlu. E vorba despre Need for Speed Heat, care a fost lansat oficial pe 8 noiembrie. Este un joc de curse open world, disponibil pe PS4, Xbox One şi PC. De această dată jucăm în Palm City, o variantă fictivă de Miami şi avem toate detaliile despre joc mai jos.

Jocul este disponibil pe PlayStation 4, Xbox One şi via Origin pe PC. NFS Heat a fost realizat parţial şi în România, Electronic Arts România ocupându-se de o parte din dezvoltarea jocului. A colaborat cu studiourile EA din Goteborg şi Guildford. NFS Heat aduce o nouă mecanică de joc, Day & Night, care permite jucătorilor să facă bani din curse legale ziua (SpeedHunter Showdown) şi curse ilegale noaptea.

Astfel se va creşte reputaţia şi se vor debloca noi misiuni şi maşini. Va veti întrece în zone cu geografie variată, inclusiv zone montane, mlăştinoase sau urbane. Sunt incluse 127 de automobile de la 33 de producători. Upgrade-urile nu mai vin drept cartonaşe date la întâmplare, ci se deblochează prin reputaţie şi câştigarea de curse.

Revin urmăririle cu maşini de poliţie şi ar trebui menţionat şi că acesta este un joc open world, care necesită conexiune la Internet şi include multiplayer în timp real All Drive. Vă puteţi şi alia cu prietenii pentru a lupta contra poliţiştilor corupţi din Palm City. O veste bună e că au revenit maşinile Ferrari în joc, după absenta din NFS Payback.

Vom mai putea conduce şi noi modele Aston Martin, BMW, Mercedes-Benz, Porsche şi Polestar 1, o maşină hibrid electrică de mare performanţă, care debutează în jocuri video. Pe lângă personalizarea automobilului, ca performanţa şi design, există acum o largă selecţie de opţiuni de personalizare pentru personajul vostru. Sunt 12 avataruri prestabilite, care pot fi adaptate în amănunt. Există şi îmbrăcăminte şi accesorii Adidas, Givency, PUMA şi multe alte branduri. Abonaţii EA Access şi Origin Access Basic se pot bucura de 10 ore în care pot juca Need for Speed Heat şi de o reducere de 10% la achiziţia jocului.

Trebuie spus şi că NFS Heat nu are microtranzactii, ceea ce este o veste bună. Acesta este şi un joc aniversar, sărbătorind 25 de ani de existenţa a seriei.

EA România este prezentă local din 2006, dezvoltând jocuri din seria FIFA, Need for Speed şi UFC. Echipa are peste 1500 de oameni şi include producători, ingineri de software, designeri, manageri de proiect, animatori, graficieni, experţi UX şi multe altele.

Noul joc costă 309 lei pe PS4, 309 pei pe Xbox One şi 259 lei pe PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.