FIFA 20 va primi o actualizare importantă, care include Competiţia CONMEBOL Libertadores

Electronic Arts a anunţat o actualizare importantă pentru jocul FIFA 20, care se pregăteşte să primească o nouă competiţie. E vorba despre Competiţia CONMEBOL Libertadores. Aceasta este cea mai mare competiţie inter cluburi din America de Sud şi va sosi în joc în martie 2020.

Cu această ocazie veţi putea concura cu cluburi de fotbal cu istorie bogată din America de Sud, din ţări ca Peru, Paraguay, Uruguay sau Ecuador. Echipele vor fi disponibile în modurile de joc FIFA Ultimate Team, Career More, Kick Off şi noul mod CONMEBOL Libertadores Tournament Mode. Noul conţinut va fi disponibil gratuit şi va sosi pe variantele de joc de pe PS4, Xbox One şi PC. Veţi avea acces la echipe celebre precum Boca Juniors, Flamengo, Corinthians sau Colo-Colo.

FIFA 20 include peste 30 de ligi oficiale, 700 de echipe şi 17.000 de jucători autentici, plus 90 de stadioane licenţiate. Va exista şi o competiţie specială eLibertadores, un turneu care aduce în finala 8 concurenţi din platformele PS4 şi Xbox One. Competiţia are loc în perioada 7-8 martie 2020 şi va aduce premii sub formă de puncte FIFA Global Series şi premii în valoare de 100.000 de dolari. În decembrie se vor anutna detalii despre înscriere.

FIFA 20 a debutat pe 27 septembrie, remarcându-se prin faptul că include Liga 1 de fotbal din România, noul mod miuţa VOLTA, dar şi un mod Story pentru VOLTA. Personal sunt curios să văd dacă primim şi un update special pentru EURO 2020, pentru că ştiu că PES va primi unul la anul.

One Reply to “FIFA 20 va primi o actualizare importantă, care include Competiţia CONMEBOL Libertadores”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.