Fotbalişti de la cele mai mari cluburi joacă FIFA 20 în cadrul cupei EA SPorts Stay and Play

EA Sports a anunţat organizarea cupei FIFA 20 Stay and Play, la care au fost invitaţi fotbalişti de la cele mai mari cluburi sportive din Europa. Evenimentul se va desfăşura între 15 şi 19 aprilie şi va include nume mari de la Real Madrid, Tottenham, Roma, Chelsea, Borussia Dortmund şi Liverpool.

Cupa face parte din iniţiativa “Stay Home, Play Together”, iar odată cu debutul său Electronic Arts a anunţat că va dona 1 milion de dolari organizaţiei Global Giving, pentru a susţine lupta contra Covid-19. Fanii vor putea la rândul lor să doneze pentru această cauză. Competiţia va putea fi urmărită pe Twitch, iar gamerii care îşi vor asocia contul de Twitch cu cel de utilizator EA vor primi bonusuri şi premii speciale în FIFA Ultimate Team din FIFA 20.

La Cupa FIFA Stay and Play vor participa 20 de cluburi din Europa, reprezentate de 20 de fotbalişti de top. Real Madrid va fi reprezentată de Vinicius Jr, iar Chelsea de portarul Azpilicueta. De la Ajax participă Sergino Dest, iar mai multe detalii depre participanţi şi competiţie puteţi afla de pe acest cont de Twitter oficial.

Electronic Arts ne recomandă ca în această perioadă de pandemie să stăm în casă, să respectăm distanţarea socială şi normele de igienă. În plus, ne putem şi juca pentru a ne destinde şi uita de stres. Pe lângă iniţiativa FIFA 20 Stay and Play, EA mai are şi alte proiecte în cadrul “Stay Home, Play Together”. Spre exemplu Apex Legends are 3 noi turnee online, cu premii de 100.000 dolari. The Sims 4 vă va permite să vă conectaţi cu creatorii voştri preferaţi de Sims printr-o serie de livestream-uri difuzate pe Twitch între 6 şi 17 aprilie.

EA Sports Madden NFL 20 va găzdui la rândul său un turneu live, în care fanii pot vedea şi jucători reali din NFL întrecându-se. Toate iniţiativele EA Stay and Play pot fi descoperite aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.