Valorant va primi o versiune de mobil, conform unei scăpări de interfaţă Tablet Mode

În aceste zile să găseşti un cod de acces Valorant e mai greu decât să găseşti măşti medicale. Câţiva norocoşi se tot joacă totuşi şi unii au găsit chiar indicii despre o versiune pentru mobil. Utilizatorul Reddit Spacixr prefera să se joace pe laptop în Tablet Mode şi când a activat acest mod în Valorant i-a apărut interfaţa de mai jos.

Creaţia celor de la Riot ar fi gata de lansare pe mobil, dacă ne luăm după ceste controale. Aparent chiar şi funcţionează, nu sunt doar acolo de florile mărului. Mai avem totuşi de aşteptat pentru că nici măcar jocul full de PC sau consola nu e aici încă. Riot e pusă pe treaba între lansările de spinoff-uri LoL, ca Wild Rift sau Teamfight Tactics şi acest nou titlu. Valorant mi-a fost descris ca o combinaţie între Overwatch şi Counter Strike, dar îl simt şi aproape de Palladin Strike.

Jocul va fi disponibil gratuit şi a fost anunţat în octombrie 2019 cu numele de Project A. Ar trebui să vină pe Windows în această vară, iar beta-ul a apărut pe 7 aprilie. Două echipe de câte 5 gameri se infruntă pe o hartă şi sunt “agenţi” cu abilităţi unice, fix ca în Overwatch. Există şi un sistem de economie a jocului cu care sunt cumpărate arme şi abilităţi. Se poate plasa şi o bombă numită Spike. Deocamdată sunt doar 10 agenţi în joc, fiecare cu abilitaţi care se obţin înaintea rundelor sau pe parcursul lor.

Lumea pare să aprecieze precizia de Counter Strike a armelor. Pentru a face rost de acces la beta, trebuie să aveti cont Riot, să vi-l legaţi de contul Twitch şi când vedeţi un stream pe Twitch puteţi cere sau să vă pice un cod.

via dailyesports

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.