Call of Duty Mobile intra în Vestul Sălbatic cu noi hărţi precum Rust, Saloon

Call of Duty Mobile îşi continuă evoluţia şi dincolo de concursul cu premii de 1 milion de dolari, jocul a primit şi o actualizare importantă în ultima săptămână. Avem parte de Sezonul 6 şi de noi hărţi şi moduri de joc. Cea mai mare noutate are legătură cu Vestul Sălbatic.

Printre hărţile noi se numără Rust, pe care o ştim din Modern Warfare 2 şi care se desfăşoară pe o platformă petrolieră dintr-o zonă deşertică. Sezonul 6 mai aduce şi modul Capture the Flag, care se va juca pe harta Rust. În plus avem şi o hartă cu Vestul Sălbatic Saloon, una mică pentru bătăliile 1 versus 1 şi 2 vs 2 Showdown. Ea va debuta la mijlocul lunii mai. Duel se va putea practica şi pe o altă hartă mică din Call of Duty Mobile, Killhouse.

Va mai apărea şi modul Kill Confirmed, care implică nu doar să ucizi inamicul, ci şi să îi iei dog tag-ul pentru a obţine puncte. Battle Pass-ul primeşte ceva schimbări odată cu acest update, iar task-urile sunt scoase, iar în locul lor primiţi recompense pur şi simplu pentru că jucaţi, deci nu mai trebuie să urmăriţi obiective obsesiv. Există şi un sistem de Events acum, împărţite în Featured, Sezoniere, Zilnice. Sezonul 6 a început oficial pe 1 mai, iar jocul s-a actualizat din nou cu 1 GB şi ceva.

Avem cu acest nou sezon şi un nou Operator SKill, o nouă clasă Battle Royale şi echipament tactic. Skill-ul de operator nou este Annihilator, un revolver din Black Ops care va ucide instant un inamic. Noul Class Battle Royale este Poltergeist, care se poate face invizibil. Ca echipament nou avem Cryo Bomb, pe care o văzusem şi la PUBG Mobile cu ceva vreme în urmă şi îngheaţă inamicii.

via Mashable

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.