2112TD este un joc tower defense care în sfârşit aduce a RTS old school

În vreme ce toată lumea vorbeşte şi scrie despre Command & Conquer Remastered, eu am găsit o bijuterie potenţială pentru mobil. Se numeşte 2112TD, un titlu tower defense cu elemente de RTS împrumutate de la titlurile din anii ’90.

A cam trecut perioada tower defense-urilor, care erau la modă acum vreo 6 ani, dar au fost ucise de clone de Clash Royale. Era o perioadă când se lansau câte 3 pe zi şi toate erau la fel. 2112TD: Tower Defense e altceva. El costă 2 euro şi marchează debutul dezvoltatorului Refinery Production.

Avem de-a face cu un joc premium, fără reclame şi fără IAP-uri. Sunt şocat de cum arată grafica şi mai ales clădirile, care îmi amintesc de Starcraft şi Command & Conquer. Miezul experienţei e tipic tower defense totuşi, cu rute pe care vin inamicii în valuri şi cu turete de amplasat la puncte cheie şi upgradat pe parcursul nivelului. Avem şi abilităţi ca air strike, ziduri de pus, drone, turete cu laser şi multiple nivele de dificultate.

Există şi variante ultra grele Survival pentru fiecare hartă. Turetele includ unele cu machine gun, lansatoare de flăcări, artilerie grea şi chiar unităţi cu plasmă. Toate upgradabile. Inamicii amintesc puţin de Zergi.

Link download:

Play Store

App Store

via Toucharcade

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.