Rocket League va sosi pe mobil, conform unei postări de job

Rocket League, unul dintre jocurile eSports cele mai populare din lume, creat de Psyonix ar fi gata să ajungă pe mobil. Mai auzisem zvonuri de gen şi au apărut deja şi clone destule pe mobil pentru acest titlu. Acum o postare de job pe Twitter pare să indice sosirea pe terminalele mobile a jocului.

În acea ofertă de job se caută testeri QA, care “vor testa funcţionalitatea şi uşurinţă de utilizare a aplicaţiilor iOS şi de console”. Se mai fac şi alte referiri la iOS şi Android în acel anunţ şi se solicită cel puţin 1 an de experienţă în testarea de jocuri pe mobil. Psyonix a fost cumpărată de Epic Games în 2019 şi recent am aflat că Epic Games Store va sosi pe mobil. Poate o va face cu exclusivităţi şi o lansare spectaculoasă a lui Rocket League.

Jocul de fotbal cu maşini e deja pe PS4 de ceva vreme, ba chiar a fost oferit gratuit acolo. Grafica sa nu e aşa complexă, deci o portare pe mobil ar fi o bagatelă. Problema e că jocul e mai greu de controlat pe mobil decât pe PC sau consola. Va fi greu să faci combo-uri complexe pe smartphone. Titlul original a sosit pe PS4 şi Windows în 2015 şi ulteror a ajuns şi pe Xbox One, macOS, Linux şi Nintendo Switch. Este un joc de fotbal vehicular, cu maşini propulsate de rachete.

Exista până la 8 jucători pe hartă (2 echipe se înfruntă) şi mingea trebuie bagată în poarta adversarului. Există şi mod single player şi multiplayer, care se pot juca şi online şi local. În plus avem şi suport cross platform play. Mingea e mult mai mare decât maşinile şi pe lângă elementul de fotbal este şi unul de Destruction Derby aici. Sunt şi speed boost-uri şi posibilitatea de a distruge maşini, care se respawneaza după.

Un meci tine cam 5 minute şi se poate desfăşura 1 la 1 sau 4 versus 4.

via Droidgamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.