Sony PlayStation 5 are preţul, precomanda şi data de lansare afişate de Amazon Franţa

Încă o zi şi încă o scăpare legată de PlayStation 5. Joia trecută am văzut cum arăta consola şi am văzut o listare pe Amazon UK. Acum apare o listare pe Amazon Franţa, care menţionează preţul, dar şi o dată de livrare/lansare. Avem detalii mai jos.

În primul rând preţul este de 499.99 euro, clar mai mic decât cel de 599.99 lire sterline vehiculat anterior. A se remarca faptul că aici avem versiunea cu drive Blu-Ray, nu cea Digitală. Aceea ar putea fi mai ieftină chiar, la 449 de euro, ceea ce nu ar fi rău deloc. Unii afirmă că ar fi chiar 399 euro, ceea ce ar face Microsoft să tragă obloanele, să închidă şandramaua şi să plece acasă. Listarea menţionează SSD-ul, un GPU şi CPU puternic, dar şi acustica 3D.

Problema e că debutul de 20 noiembrie înseamnă că la o saptamna după ai Black Friday şi lumea îşi va păstra banii pentru acea perioadă de reduceri. Probabil o să fie console Nintendo Switch sau PS4 sau Xbox de luat la discount de Black Friday, săpând în vânzările lui PS5, deci nu mi se pare o perioadă de debut inspirată. Debutul de Crăciun sau în decembrie sună mai plauzibil. Amazon UK scăpase şi o versiune cu SSD de 2 TB, ceea ce sună tare bine şi probabil costa considerabil mai mult.

Amazon Franţa mai dezvăluie şi greutatea consolei, care nu e mică deloc: 4.78 kilograme, adică vreo 2 laptopuri de gaming. Ca idee, un PS4 are 2.8 kilograme şi un PS4 Pro 3.3 kilograme, în vreme ce PS4 Slim are 2.1 kilograme.

via mouv.fr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.