Call of Duty Mobile sezonul 7 este aici; Iată tot ce e nou

Mult aşteptatul sezon 7 al jocului Call of Duty Mobile a sosit în sfârşit, extinzând harta din Battle Royale cu noi zone. Noul sezon poartă numele de “Radioactive Agent” şi numele nu este o coincidenţă, pentru că include personaje cu măşti pentru warfare biologic.

7 zone noi au fost adăugate în harta Battle Royale, iar mărimea sa a crescut cu 45%. Zonele noi sunt Black Market, Harbor, Downtown, Sanitarium, Ski Town, Heat şi Frigid Wetlands. Odată cu sezonul 7 revine şi modul Classic Gunfight, cunoscut pentru o perioadă ca 2 vs 2 Showdown. Din ce am înţeles e asociat cu Gulag-ul împrumutat de la Warzone. A mai sosit şi harta multiplayer Tunisia. Apropo de Battle Royale, veţi putea acum juca in Call of Duty Mobile cu o nouă clasă de personaj, Smoke Bomber şi veţi putea folosi şi tancul. Acesta vine cu o mitralieră şi un tun cu obuze cu calibru de 120 mm.

Vehiculul e disponibil în joc printr-un airdrop special, care se întâmplă în mijlocul jocului sau spre finalul său. Zona din spate a tancului e vulnerabilă, în comparaţie cu zona sa frontală, asta ca să ştiţi dacă vreţi să îl doborâţi cu un RPG sau grenade.

Personajele noi includ Ghost-Hazmat şi Kreuger-Alchemist. Smoke Bomber are ca specialitate aruncarea unei grenade cu fum, care se sparge în alte bombe mai mici cu fum, care împânzesc zona ţintită. Există şi un nou elicopter LMG Chopper disponibil odată cu acest update, care vine cu o armă automată.

Sezonul 7 aduce şi o schimbare la nivel de sistem Battle Pass, iar jucătorii vor progresa printr-un singur flux de conţinut. Sunt tier-uri gratuite răspândite în fluxul de recompense, pentru toţi gamerii care ajung la acele tier-uri. Cine cumpără Battle Pass va debloca content la fiecare tier. Avem şi un boss nou, iar în loc de Cerberus vine The Butcher. Vom mai avea şi 2 event-uri noi: Radiated Sector şi Attack of the Undead.

via Activision

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.