Cyberpunk 2077 primeşte un serial anime care va debuta pe Netflix

Mania Cyberpunk 2077 a început să ne cuprindă din nou, între noul trailer al jocului şi vestea că vom avea şi un serial pe Netflix în acelaşi univers. Se numeşte Cyberpunk Edgerunners, este un serial anime şi va sosi prin 2022. Avem detalii mai jos.

CD Projekt Red şi Netflix au confirmat existenţa lui Edgerunners şi ne-au oferit şi trailerul de mai jos. Povestea e complet nouă şi avem noi personaje, doar Night City e element comun cu jocul ce vine la toamnă. Trigger Inc, creatorii lui “Kill la Kill” şi “Little Witch Academia” a produs acest serial şi are un stil artistic unic. Jocul va sosi pe 19 noiembrie şi în ultima săptămână câţiva jurnalişti norocoşi au avut ocazia să joace câteva ore din el, fiind foarte entuziasmaţi de ce au văzut.

Trailer Cyberpunk Edgerunners:

Jocul a fost anunţat în 2012 şi a primit o grămadă de teasere, scăpări şi amânări. Trebuia să vină pe 16 aprilie 2020, apoi pe 17 septembrie, iar modul multiplayer vine “după 2021”. Acum totul s-a mutat în noiembrie. Revenind la serialul anime, studioul japonez de animaţie Trigger ne va oferi 10 episoade, în care spune povestea unui puşti de pe străzile din Night City. El încearcă să supravieţuiască într-o comunitate de răufăcători, oameni cu modificari corporale şi augmentări şi depravare generală.

Un “Edgerunner” este un mercenar, care operează în afara legii şi e cunoscut şi ca Cyberpunk. Rămâne de văzut dacă interesul publicului pentru Cyberpunk va mai fi la fel de mare şi în 2022. Sunt curios dacă apare şi Keanu în producţie.

via The Verge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.