Abonamentul PlayStation Plus aniversează 10 ani şi vine cu noi surprize: 3 jocuri gratuite pe luna iulie 2020

Pe 29 iunie 2020 abonamentul PlayStation Plus a împlinit 10 ani, un deceniu în care a adus gamerilor servicii de gaming online, salvari în cloud şi reduceri exclusive. Evident nu uităm şi de jocurile lunare oferite de Sony, deseori titluri AAA şi clasice. Cu ocazia acestei aniversări abonaţii PlayStation Plus vor primi în luna iulie din 2020 3 jocuri gratuite în loc de 2.

Sony Interactive Entertainment va lansa în această săptămână şi o temă aniversară pentru PS4. Aceasta va fi disponibilă gratuit pe PlayStation Store pe o perioadă limitată. Un alt beneficiu este un weekend free online multiplayer, între 4 iulie de la ora 12:01 AM până pe 5 iulie la ora 11:59 PM. Practic nu veţi avea nevoie de PS Plus să jucaţi PUBG Mobile, FIFA şi ce mai vreţi voi online cu prietenii. Cât despre jocurile oferite gratuit în iulie, e vorba despre NBA 2K20, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration şi Erica.

Le puteţi descărca de pe 7 iulie şi până pe 3 august şi vor rămâne în library-ul vostru pe vecie.

NBA 2K20 este un simulator de baschet, care s-a transformat în ultimele ediţii într-o platformă open world în gamerii se pot întâlni şi încerca cele mai noi scheme inventate de LeBron James and co. Jocul a debutat în septembrie 2019, prin 2K Sports şi permite crearea propriei echipe fantasy în modurile MyLeague şi MyGM. Puteţi şi rebrandui şi muta orice echipă în alt oraş. MyTeam aminteşte de Ultimate Team din FIFA şi include şi un sistem de cărţi de joc colecţionabile şi care se pot da la schimb.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration este un joc din 2015, care mută aventura Larei Croft în Siberia. Se înfruntă cu organizaţia paramilitară Trinity şi combină elemente de stealth cu secvenţe de acţiune pline de gloanţe şi motociclete. Avem evident peşteri şi morminte de explorat, arcuri cu săgeţi de folosit şi putem chiar folosi bombe incendiare şi pune capcane. Sunt şi multe misiuni secundare.

Erica este un joc-film, care spune povestea Ericăi, o tânără care se confruntă cu moartea părinţilor săi. Grafica este una de film Hollywoodian, doar că tu ai control asupra acţiunilor Ericai. Practic nu poţi controla direct personajele ci folosind un cursor cu ajutorul touchpad-ului de pe controller poţi selecta acţiuni pe care să le facă Erica. Jocul se poate juca integral de pe smartphone via PlayLink. Scopul este se afli cine este în spatele uciderii părinţilor Ericăi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.