PUBG Mobile primeşte astăzi o nouă hartă, Livik; Iată ce aduce update-ul 0.19.0

PUBG Mobile primeşte o hartă nouă în exclusivitate astăzi, numită Livik. Aceasta este cea mai mică din joc, măsurând 2 km x 2 km, iar harta vine ca parte a actualizării la versiunea 0.19.0, care include şi Royale Pass Season 14. Alte detalii găsiţi mai jos.

Tencent a ales să nu ţină serverele jos câtă vreme oferă update-ul, alegând să ne ofere un rollout treptat. Update-ul cu harta Livik ocupa 1.84 GB pe Android şi 2.13 GB pe iPhone. Jucătorii care fac update între 7 iulie şi 13 iulie primesc 2888 BP, 100 AG şi o cască Nightmare. Noua hartă, Livik poate găzdui 52 de gameri într-un meci de 15 minute. Include arme unice precum P90 (SMG) şi puşca MK 12, dar şi un vehicul în exclusivitate, un monster truck. Harta are un design cu inspiraţie nordică, include o cascadă, mori de vânt şi flori colorate.

O altă noutate este modul Arena Gameplay, Team Gun Game. Aduce cu Gun Game din Call of Duty Mobile şi este o luptă 4 versus 4, ca orice meci tip Arena. Primeşti upgrade-uri de arme la fiecare kill practic. Prima echipă care foloseşte arma finală, tigaia pentru a învinge advesarii sau echipa cu scor maxim când se termină timpul câştigă. Acest mod e disponibil doar vinerea, sâmbăta şi duminica.

Hărţile Erangel şi Miramar primesc în modul Clasic gameplay Spark the Flame, cu obiecte, statui şi zone care iau foc când interacţionezi cu ele.

Va exista şi un mod The Ancient Secret, care va sosi în curând pe Erangel şi Miramar, cu un templu vechi gen Tomb Raider de explorat, care include şi un boss battle, cu recompense generoase.

via gadgets.ndtv.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.