Ce jocuri au mai sosit în GeForce NOW: Thief, Superhot (2020), Just Cause 2

În fiecare săptămână NVIDIA mai adaugă o serie de jocuri în serviciul său de cloud gaming, GeForce NOW, iar în ultima săptămână a adus câteva titluri noi în acest serviciu. Printre ele se numără şi Othercide, joc lansat recent pe Steam, dar şi Super Hot, varianta nouă numită Mind Control Delete, cu soundtrack făcut de DJ Zardonic. Avem detalii mai jos.

NVIDIA a mai anunţat şi suportul NVIDIA Highlights pentru jocul ARK: Survival Evolved. Foloseşte tehnologie din cloud pentru recunoaştere inteligentă a imaginilor şi tiparelor pentru a captura momente cheie din jocuri, iar membrii GeForce NOW pot înregistra automat cele mai bune momente, atât în varianta de pe Steam a jocului, cât şi cea de pe Epic Games. Alte titluri cu NVIDIA Highlights sunt Rocket League, Apex Legends, Dota 2 şi multe altele.

Cât despre jocurile noi din GeForce Now, iată lista cu prospături:

  • Othercide (joc lansat recent pe Steam)
  • SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE (joc lansat recent pe Epic Games Store)
  • Ho Tu Lo Shu: The Books of Dragon
  • Into the Breach (Epic Games Store)
  • Just Cause 2
  • Thief
  • Trackmania Turbo (Uplay)

Înapoi pe GeForce NOW:

  • Russian Fishing 4

Avem parte şi de tehnologia Game Ready pe Geforce Now, care îţi permite să porneşti jocul favorit imediat, fără un timp de încărcare prea lung. Experienţa a fost optimizata pentru cloud gaming şi include îmbunătăţiri ale performanţei aduse de driverele Game Ready. Atunci când un joc are RTX, acesta va oferi şi grafica cu ray tracing şi DLSS 2.0. Am scris despre ele aici, pe fondul debutuluii pe PC al lui Death Stranding.

Reţineţi că GeForce Now e un serviciu de cloud gaming, pe care îl puteţi rula şi pe laptopuri mai modeste, dar chiar şi pe telefoane mobile (am încercat asta pe un ROG Phone II). Cheia e să aveţi o conexiune ţeapănă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.