UFC 4 îşi dezvăluie top 10 luptători din joc; Amanda Nunes ocupă locul întâi

În mai puţin de o săptămână vom putea juca cel mai nou simulator de lupte de la EA Sports, UFC 4. Dacă vreţi să reconstituiţi meciuri din Fight Island sau vreţi să jucaţi chiar cu boxeri celebri, atunci UFC 4 e titlul de care aveţi nevoie. Acum aflăm şi top 10 cei mai buni luptători din joc, cu o surpriză pe locul întâi: Amanda Nunes.

Este pentru prima dată într-un joc UFC când o luptătoare ocupă această poziţie, iar Nunes este o luptătoare simbol a MMA. Se remarcă prin abilităţi bine conturate şi tehnici excelente de lovire. Alte luptătoare feminine din top sunt Valentina Scevchenko şi Weili Zhang (meciul cu Joanna e considerat unul dintre cele mai dure din istoria UFC). Ele ocupă locurile 4 şi 7. Interesant faptul că îl găsim pe Khabib pe locul 3, iar McGregor cred că e gata de un Twitter rant când vede că nu prinde top 10. EA Sports UFC 4 va sosi pe 14 august, pe PS4 şi Xbox One.

Cei care precomandă jocul îi vor primi ca bonus pe campionii la categoria grea Tyson Fury şi Anthony Joshua, dar şi pachetele de personalizare Backyard şi Kumite. Pentru curioşi, iată şi cum arată top 10 cei mai buni luptători din joc:

  1. Amanda Nunes – 5 Stars
  2. Jon Jones – 5 Stars
  3. Khabib Nurmagomedov – 5 Stars
  4. Valentina Shevchenko – 5 Stars
  5. Henry Cejudo – 4.5 Stars
  6. Israel Adesanya – 4.5 Stars
  7. Weili Zhang – 4.5 Stars
  8. Stipe Miocic – 4.5 Stars
  9. Georges St-Pierre – 4.5 Stars
  10. Kamaru Usman – 4.5 Stars

Apropo McGregor e pe locul 20, iar peste el îi găsim pe Jorge Masvidal pe 14 şi pe Gaethje pe locul 18. Preferata mea, Thug Rose e pe locul 17. Luptătorii primesc rating-uri cu steluţe în această versiune a jocului, dar cu siguranţă că mai sunt şi alţi metrici. În mod interesant Daniel Cormier colaborează cu EA Sports în cadrul acestui joc analizând alături de dezvoltatori meciurile transmise, pentru a stabili cum se vor schimba ratingurile.

Cormier are o luptă cu Miocic pentru titlul greilor pe 15 august, deci e posibil să vedem ceva schimbări în top 10 la primul update.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.