Hyper Scape este disponibil acum pe PS4, Xbox, PC; Sezonul 1, The First Principle a debutat

Ubisoft a lansat primul său joc battle royale ieri, pe 11 august, Hyper Scape. Primul sezon se numeşte The First Principle, iar jocul se poate juca inclusiv prin GeForce Now, deci îl poţi încerca şi pe telefon sau un laptop mai slab la o adică. Detalii despre titlu avem mai jos.

În primul rând, Hyper Scape este gratuit pe PC, Xbox şi PS4. Acesta este un titlu battle royale cu o abordare urbană. Este creat de către Ubisoft Montreal şi acţiunea se petrece în oraşul Neo Arcadia, în care 100 de jucători se infunta pentru titlul de campion Hyper Scape. Ca noutăţi în genul Battle Royale avem mecanici de joc precum Hacks, Fusion, Decay şi Showdown. Jocul a fost gândit din start pentru a fi populat cu creatori de conţinut, cu o funcţie numită CrownCast, o extensie a lui Twitch care oferă o experienţă unică de vizualizare şi noi tool-uri pentru streameri. E vorba mai degrabă de interacţiunea cu comunitatea.

Am înţeles şi că prin acest Crowncast poţi face progres în Battle Pass-ul gratuit şi cel premium privind stream-uri pe Twitch. În plus, streamerii pot invita privitorii să se alăture echipei lor cu câteva clickuri.

Sezonul 1 aduce în joc şi o armă noua midrange, Dragonfly, dar şi un nou hack, Magnet, cu care poţi să prinzi inamici in joc. Sezonul 1 va include un total de 11 arme şi 11 hack-uri. Pe lângă modurile Solo şi Squad Crown Rush vom avea şi alte moduri de joc cu o perioadă de timp limitată.

Pentru a sărbători lansarea privitorii vor putea debloca emote-uri exclusive pe Twitch. Primul sezon mai aduce şi itemuri de customizare, oferind 100 de tier-uri de itemuri de cosmetice exclusive de deblocat.

Revenind la GeForce Now, cei care au Founders Membership, dar şi cei care au conturi Free pot juca titlul pe PC, Mac, Shield TV şi telefoane cu Android. Membrii existenti, dar si cei care îsi vor crea un cont pot opta pentru 6 luni de membership GeForce NOW care includ Season One Battle Pass Token si un content pack in-game!

Content pack-ul include:

  • Season One Battle Pass Token
  • Champion Skin Adi Volta Exclusiv (Rar)
  • Volta Drop Pod Exclusiv (Rar)
  • Skin pentru armă Citric Dragonfly (Rar)
  • Emote Boxer Suffle (Epic)

Membrii existenti vor putea să cumuleze această ofertă, ceea ce înseamnă că vor continua să beneficieze de pretul de $4.99/lună pentru un total de 12 luni, plus cele 6 luni din bundle.

Pentru a beneficia de ofertă, puteti accesa pagina GeForce NOW la scurt timp după lansarea oficială a jocului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.