World of Warships primeşte noi cuirasate americane odată cu actualizarea la versiunea 0.9.9

La începutul acestei luni World of Warships primeşte o actualizare importantă, odată cu versiunea 0.9.9. Ea aduce pasionaţilor de război maritim noi sub ramuri ale puternicelor cuirasate americane. Sunt incluse Generaţia VIII Kansas şi Generaţia IX Minnesota. Detalii aveţi mai jos.

World of Warships a implinit 5 ani luna trecuta.

Aceste noi nave se găsesc în cadrul unui nou eveniment de cuirasate americane, iar versiunea include şi noi Directive, un port de bază navală actualizat şi un nou sezon de lupte între clanuri. Noile cuirasate americane se remarcă prin armamentele principale puternice, o protecţie anti torpilă eficientă şi o manevrabilitate de invidiat. Navele sunt totuşi destul de lente, deci trebuie să luaţi şi asta în calcul. Totuşi cârmirea lor oferă un timp rapid de răspuns.

Dispun şi de numeroase baterii principale cu tunuri, cu o greutate de salvă bună şi un interval de tragere bunicel. Timpii de reîncărcare sunt mari. Cuirasatele au apărări AA destul de bune, care pot fi întărite cu consumabilul Defensive AA Fire.

Jucătorii de World of Warships pot obţine Kansas VIII prin finalizarea Directivelor şi Minnesota IX prin deschiderea aleatorie a pachetelor în Amura în schimbul dublonilor. Odată cu finalizarea de Directive, jucătorii pot obţine tokenuri americane, o nouă resursa temporară care poate fi schimbată cu pachete şi alte recompense în Armură, inclusiv camuflaje permanente Gold Eagle pentru cuirasatele americane.

Noua versiune dă startul unui nou sezon de lupte între clanuri în format 7 vs 7, pentru navele din Generaţia IX. În plus comandanţii de divizii vor avea opţiuni extra pentru a invita mercenari, jucători din afară clanului pentru a se alătura diviziilor lor pentru bătălii de clan.

Odată cu versiunea 0.9.9, veţi putea şi juca pe toate serverele World of Warships într-un singur client de joc, fără a fi nevoie de instalarea de instante de joc separate pentru fiecare regiune. Aveţi mai multe detalii despre upgrade-urile vizuale şi generale ale noii versiuni aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.