4 noi jocuri primesc NVIDIA Reflex, pentru o latenţă mai bună

NVIDIA ne anunţă astăzi că 4 jocuri noi au primit NVIDIA Reflex, disponibil pentru toate plăcile video GeForce începând cu seria 900. Acest sistem contribuie la reducerea latenţei sistemului, iar jocurile în cauză sunt CSRD, Enlisted, Mordhau şi Warface.

CRSED are o reducere de latenţă de 23%, iar Enlisted o reducere de 20%, în vreme ce Mordhau e cu 41% mai fluid. Warface îşi reduce latenţa cu 22%. Pe lista de titluri care au primit un uprade de genul se afla şi Call of Duty: Black Ops Cold War, Call of Duty: Warzone, Fortnite, Valorant, Destiny 2 si Apex Legends.

Ce este NVIDIA Reflex

NVIDIA Reflex este o suită revoluţionară de soluţii GPU, G-SYNC şi in-game care măsoară şi reduc latenţa sistemului în titluri competitive. NVIDIA Reflex reduce dinamic latenţa sistemului combinând atât optimizările de GPU, cât şi cele la nivel de joc. Spre exemplu dacă activaţi Reflex Low Latency Mode în jocuri competitive ca Apex Legends sau Valorant veţi avea o responsivitate crescută, ceea ce îmbunătăţeşte experienţa de joc. Aveţi nevoie de minim placi GTX 900 pentru asta, iar un exemplu dat des e placa GTX 1660 Super care are un salt de 33% de responsivitate cu Reflex.

Milisecundele sunt vitale pentru a câştiga o rundă.

Pentru a vedea cum functioneaza mai bine Reflex în titluri de genul first person shooter puteti urmări acest video din Call of Duty: Black Ops Cold War:

Call of Duty: Black Ops Cold War bundle se prelungeste

Nu uitati că singurul mod de a vă bucura de cele mai noi tehnologii este o placă video din seria NVIDIA GeForce, iar pentru cei care cumpără o placă video GeForce RTX 3080, GeForce RTX 3090, sau un desktop care are una dintre aceste placi video vor primi cadou o copie standard a jocului Call of Duty: Black Ops Cold War. Promotia este valabilă la retaileri şi etaileri parteneri până pe data 11 ianuarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.