Steelplay oferă periferice atractive pentru gameri la preţuri bune

Dacă sunteţi în căutare de periferice de gaming pentru PC sau consolă, azi avem o sugestie de brand. Se numeşte SteelPlay şi are la activ 32 de mari premii, dintre care 21 pentru inovaţie la CES. Pe lângă designul elegant şi materialele de calitate aveţi parte şi de preţuri accesibile.

Dorinţa este de a oferi accesorii intuitive pentru o experienţă de gaming maximizată. Pe lista de periferice se numără căşti cu surround 7.1, cu efecte de adâncime şi distanţă, dar şi controllere cu feedback avansat. Pe lângă controllere şi căşti, Steelplay oferă şi sticlă de protecţie pentru ecranul lui Nintendo Switch, huse, adaptoare Nintendo Switch, dar şi scaune de gaming. Controllerele costă în jur de 150-300 lei, iar scaunele de gamig sunt între 1100 şi 1500 de lei.

Căştile de Gaming Steelplay HP71 costă 269 lei şi vin cu sunet virtual 7.1, design on ear, microfon omnidirecţional cu diametru 6 mm şi perniţe de urechi reglabile şi moi. Are şi mufa de 3.5 mm, dar şi USB. Cablul este împletit şi avem şi microfon flexibil şi detaşabil. E compatibil cu PS4, Switch, PC, Mac, laptop, Xbox One şi telefon.

SteelPlay este un brand franţuzesc sub umbrelă companiei Pixminds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.