Ubisoft anunţă competiţii Esports Brawlhalla, cu premii de 1 milion de dolari

Ubisoft a anunţat că faimosul joc Brawlhalla va avea asociată o competiţie eSports cu premii generoase, un total de 1 milion de dolari. Circuitul competitiv al jocului va include 5 turnee în acest an, culminând cu un campionat mondial în noiembrie. Avem detalii mai jos.

Pe 2 februarie 2021 Ubisoft şi Blue Mammoth Games au anunţat programul competiţional eSports pentru jocul Brawlhalla. Cele 5 campionat au loc în intervalul februarie – noiembrie 2021. Jocul are peste 50 de milioane de jucători în toată lumea şi a ajuns pe mobil în vara lui 2020. Cele 5 turnee vor începe cu cel din această lună, între 27 februarie şi 15 martie. Acela are premii totale de 75.000 de dolari. Având în vedere că Brawlhalla are suport cross platform, gamerii îl vor putea juca de pe orice platformă.

Înregistrările se pot face deja, chiar AICI.

Iată şi celelalte campionate:

  • Spring Championship: aprilie şi mai (online)
  • Summer Championship: iulie (online)
  • Autumn Championship: septembrie şi octombrie (online)
  • World Championship: noiembrie (formatul nu se ştie încă)

Toţi jucătorii pot câştiga premii în aceste competiţii, iar pe lângă cele mari vor mai fi evenimente pe bază de invitaţie pe parcursul anului. Printre ele se numără şi Brawlhalla Pro Series, o serie de 4 săptămâni de competiţii online desfăşurate în iunie, cu un format nou.

Brawlhalla este un fighter gratuit, cu grafică cartoonish, o sumedenie de personaje, cu abilităţi unice. Are peste 50 de personaje unice, se poate juca single player sau co op şi mecanică de bază aduce puţin cu sumo, pentru că dacă vei pica de pe “harta” poţi muri/pierde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.