Google Stadia va primi peste 100 de jocuri noi în 2021, inclusiv FIFA 21

Google a anunţat printr-o postare pe blogul sau că va aduce peste 100 de jocuri noi în Stadia în 2021. Vestea vine după ce începuseră să circule zvonuri că Stadia ar fi pe butuci, mai ales că studioul propriu de dezvoltare de jocuri fusese închis. Avem detalii despre titluri mai jos.

Google a publicat un update pe blog sub numele de “Next Up on Stadia”, promiţând că peste 100 de titluri noi vor veni pe platformă în 2021. Chiar în următoarele săptămâni vor sosi câteva, un exemplu fiind Shantae: Half-Genie Hero Ultimate Edition, care apare pe 23 februarie. Apoi pe 2 martie avem lansarea lui It came from space and ate our brains şi pe 17 martie vine şi FIFA 21 pe Stadia. Pe 26 martie vine Kaze and The Wild Masks, iar pe 23 aprilie Judgment.

Far Cry 6 e şi el în cărţi pentru debut, alături de Riders Republic, Hello Engineer şi Killer Queen Black.

Google a adus Stadia în România pe final de an 2020, cu suport pentru gaming 4K la 60 FPS, disponibilitate pe TV via Chromecast Ultra şi altele. Platforma a primit actualizări cu noutăţi precum YouTube Live Streaming, Family Sharing şi suport iOS.

Un abonament costă 45 de lei pe lună în ţara noastră şi oferă şi o serie de jocuri gratuite la pachet. Aveţi nevoie de o conexiune stabilă la Internet de minim 10 Mbps. Puteţi juca Destiny 2 şi Super Bomberman R.Online gratuit, iar dintre titlurile AAA pe bani Cyberpunk 2077 iese în evidenţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.