Street Fighter V sărbătoreşte 5 ani de existenţă cu noi personaje şi conţinut gratuit

Street Fighter V a împlinit în această săptămână 5 ani de existenţa şi îşi recompensează fanii cu un update major. Fighterul intra în sezonul 5, ultimul din istoria jocului, odată cu lansarea personajului Dan Hibiki, alături de conţinut gratuit pentru jucătorii de pe PlayStation şi Steam.

Este inclusă printre bonusuri şi o mecanică de luptă “V Shift”, un nou stagiu de antrenament, dar şi un echilibru îmbunătăţit al luptelor pentru personajele jucabile. Dan Hibiki are nişte taunt-uri unice şi tehnicile de luptă “Master of Saikyo”. El a mai apărut în seria Street Fighter Alpha, dar şi în Street Fighter IV. Este un partener de antrenament pentru Ryu şi Ken şi se consideră suficient de talentat pentru a se bate cu oricine. Puteţi să îl adăugaţi în roster cu Season 5 Character Pass sau cu Premium Pass. Poate fi cumpărat şi separat.

Noua mecanica V Shift le oferă gamerilor noi strategii şi opţiuni defensive. Costă o bară de V-Gauge şi dacă îl activaţi la timp, V-Shift va permite să faceţi un backdash invincibil, care încetineşte timpul o scurtă perioadă, ajutând gamerii să îşi plănuiască mai bine contraatacurile. Toţi jucătorii pot achiziţiona noul stagiu de antrenament The Grid Alternative gratuit, dar şi un battle balance nou pentru toate personajele jucabile, cu extra profunzime pentru gameplay.

Alte 4 personaje vor mai sosi în joc în acest an: Rose în primăvară, Oro în vara, Akira tot în vara şi unul misterios în toamnă. 26 de costume noi şi 2 noi stagii vin Sezonul 5. Mai apare şi Eleven, un personaj mimic, care se poate transforma în orice alt personaj şi să îi copieze atacurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.