Call of Duty Warzone şi Modern Warfare primesc suport NVIDIA DLSS

NVIDIA continuă să extindă disponibilitatea tehnologiei DLSS şi după ce a ajuns inclusiv în Unity şi jocul Outriders, acum ajunge în două titluri reprezentative Call of Duty. E vorba despre Modern Warfare şi COD Warzone. Gamerii cu plăci grafice NVIDIA GeForce RTX vor primi un upgrade de performanţă gratuit începând cu data de 22 aprilie.

Cine joacă Call of Duty Warzone şi Modern Warfare având un setup adecvat ar putea ajunge la un salt de performanţă de până la 70% cu DLSS pornit (în special în 4K). Warzone este unul dintre cele mai populare titluri battle royale din lume, iar Modern Warfare este unul dintre cele mai apreciate jocuri multiplayer şi shootere în general.

NVIDIA DLSS este o reţea neurală de deep learning care creşte frame rate-urile şi face imaginea mai sharp în jocuri. Maximizează setările de ray tracing şi creşte şi rezoluţia. Se activează cu procesoare AI dedicate pe GPU-urile RTX cunoscute ca nuclee Tensor. DLSS 2.0 e funcţional chiar şi la rezoluţii mai scăzute. Avantajul DLSS e că dacă posezi o placă grafica RTX poţi îmbunătăţi framerate-ul mediu fără să sacrifici rezoluţia sau calitatea grafică. În unele jocuri se poate chiar dubla frame rate-ul.

Asta ajuta mult în shootere. Veţi avea un nivel de detalii crescut, rezoluţii mai mari şi ajutor în reperarea inamicilor la distanţe mai mari.

Alte jocuri care primec DLSS în aprilie sunt Mortal Shell şi Naraka: Bladepoint:

Mortal Shell al celor de la Cold Symmetry, celebrul single-player action-RPG care a primit un update major pe 15 aprilie. Update-ul a adăugat umbre ray-traced si NVIDIA DLSS pentru gamerii GeForce RTX. Peformanta creste cu până la 130% în 4K cu DLSS pornit.

Naraka: Bladepoint de la 24 Entertainment – mult anticipatul battle royale a adăugat support pentru DLSS în varianta closed beta care s-a lansat de curând. Rezultatul a fost o crestere a performantei de până la 60% în 4K. Datorită DLSS, toti jucătorii care dispun de o placă video GeForce RTX seria 30 se pot bucura de actiune la 60+ FPS cu setări maxime în 4K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.