7 jocuri noi vin în GeForce Now + încărcare mai rapidă a jocurilor (Update 2.0.29)

Dacă e final de săptămână, avem noutăţi legate de GeForce Now. 7 jocuri noi au ajuns pe platformă, iar acum puteţi şi preîncarca Fortnite si porni jocuri mai rapid în versiunea actualizată 2.0.29. Avem şi suport pentru noi update-uri RTX, care vin în Metro Exodus, dar şi un anunţ legat de un DLC Iron Harvest.

NVIDIA ne informează că atât update-ul pentru Metro Exodus PC Enhanced Edition, dar şi Iron Harvest DLC vor fi disponibile prin GeForce Now la lansare. Odată cu actualizarea GeForce Now la versiunea 2.0.29 a aplicaţiei, veţi putea lega contul de Epic Games Store la aplicaţie şi preîncarca sesiunile. Se va reduce astfel timpul necesar pentru intrarea în jocuri din GeForce Now, cu până la 50% chiar. Update-ul îmbunătăţeşte şi rezultatele căutărilor în aplicaţie şi aduce interfaţa GeForce Now din jocuri în browserul Chrome.

Preîncărcărea încarcă unele părţi ale jocului înainte să le porneşti, iar timpul de pornire scade. Membrii care testează această funcţie au constatat şi sesiuni pornite cu un minut mai rapid din secunda când au dat Play în GeForce Now. În special cei cu conturi Founder şi Priority au parte de aşa ceva.

Dacă folosiţi GeForce Now din Chrome a fost adăugată recent şi interfaţa din jocuri. Interfaţa îţi permite să configurezi multe funcţii în joc, precum filtrele FreeStyle, scurtături pentru microfon şi multe altele. Trebuie să apăsaţi CTRL + G pe PC şi Chromebook sau CMD + G pe macOS.

Iată şi lista de jocuri noi specifice joiaGFN:

Vom avea un articol separat cu toate noutăţile primite de Metro Exodus în ediţia Enhanced, care vine pe 6 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.