Metro Exodus primeşte NVIDIA DLSS 2.0 şi grafică nouă cu ray tracing (Enhanced Edition)

NVIDIA a lansat un nou driver game ready pentru Metro Exodus PC Enhanced Edition, care va sosi pe 6 mai. Această versiune va fi oferită gratuit celor care deţin deja jocul original, iar NVIDIA plusează cu suportul DLSS 2.0, adăugând şi noi funcţii de ray tracing.

Metro Exodus a fost un reper pentru ray tracing în timp real la debut, folosind noua tehnologie pentru iluminare globală şi crescând imersivitatea. Pe 6 mai dezvoltatorul 4A Games va lansa Metro Exodus PC Enhanced Edition, care adaugă extra efecte ray traced şi un update pentru NVIDIA DLSS 2.0, pentru extra performantă şi o calitate îmbunătăţită a imaginii.

Ce primim nou în acest Metro Exodus Enhanced?

Vom avea noi şi avansate efecte ray traced, care includ reflexii ray traced avansate, iluminare globală ray traced îmbunătăţită, dar şi introducerea iluminării emisive ray-traced, văzută până acum exclusiv în DLC-ul The Two Colonels.

Metro Exodus PC Enhanced Edition rulează exclusiv pe orice GPU capabil de ray tracing şi va fi gratuit pentru cei care au deja jocul original. Îl găsiţi în Epic Games Store, Steam, GoG şi Microsoft Store.

Mai multe upgrade-uri Game Ready

Printre alte funcții ale driverului Game Ready care nu ar trebui omise se numără:

  • Livrează cea mai bună experiență în Mass Effect Legendary Edition, care se lansează pe 14 mai și Resident Evil Village care se lansează pe 7 mai
  • Suport pentru 5 monitoare compatibile G-SYNC, printre care 24G2W1G8 și AG274US4R6B de la AOC; Asus XG349C, Philips 279M1RV și Samsung LC27G50A.
  • Setări optimizare pentru jocuri, inclusiv pentru Iron Conflict și Teamfight Manager

Rămâne acum doar să aşteptăm data de 6 mai pentru a ieşi la suprafaţă şi a savura Siberia post apocaliptică, după Metro-urile claustrofobice din reţele subterane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.