GTA 6 ar urma să debuteze în 2023, cu un anunţ important pe 12 iunie 2021

Speranţele legate de un GTA 6 au început să pălească în ultima vreme, după o perioadă de acalmie în lumea zvonurilor. Azi aflăm două informaţii proaspete, una legată de o posibilă dată de lansare a jocului şi alta legată de o dată la care Rockstar va face un anunţ important.

Fie că îi spunem GTA 6 sau GTA VI, acesta este unul dintre jocurile mitice, o Fată Morgana, cum au fost albumele Chinese Democracy de la Guns ‘N Roses şi Fear Inoculum de la TOOL. Lucrurile sunt deja ridicole, pentru că GTA V a fost deja lansat pe 3 generaţii de console: PS3, PS4, PS5. Cele mai noi zvonuri spun că GTA 6 va sosi pe final de an 2023, iar un anunţ sau mai bine zis un teaser va veni pe 12 iunie 2021. Zvonacul ViewerAnon a postat pe Twitter detalii despre debut, afirmând că mai avem de aşteptat 2 ani şi jumătate până la debut.

Ca idee, Rockstar a lanst GTA V în 2013, pe Xbox 360 şi PS3. Asta ar înseamnă un ecart de 10 ani între cele două jocuri, sărind peste un titlu dedicat consolelor PS4 şi Xbox One. Până să vorbim că lumea despre GTA 6, discutăm despre încă un re-release de GTA V pentru PS5 şi seria Xbox Series X şi S, aparent bazat pe engine-ul RAGE din Red Dead Redemption 2.

Revenind puţin la GTA 6, teoriile apărute până acum sugerează o revenire în Vice City, gameplay în Rio sau Tokyo. Recen ta scăpat inforatia că Rockstar Games, biroul din Edinburgh face angajări pentru testeri, lucru asociat aceluiaşi GTA 6.

via Techzilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.