Apex Legends: Legacy se lansează oficial; Cea mai importantă actualizare a jocului este aici

EA şi Respawn Entertainment au anunţat lansarea lui Apex Legends: Legacy, cel mai mare update al jocului de până acum. Jucătorii vor putea accesa Legacy şi experimenta un nou mod de joc, unul complet nou, dar care păstrează viu spiritul battle royale. E vorba despre noul mod 3 vs 3 permanent.

Apare şi noua legendă Valkyrie, care se alătura Apex Games şi se remarca prin muniţia balisica şi jetpack-ul pe care îl are echipat. Cu ajutorul său gamerii vor putea domina luptă aeriană. Apare şi un arc de înaltă precizie, Bocek, care îi va separa pe prădători de prădaţi. Puteţi explora şi o hartă Olympus actualizata în care natura este contaminată. Cine are Legacy Battle Pass, poate proba cele mai noi accesorii cosmetice de nivel legendar. Mai multe detalii aveţi în trailerul de mai jos.

Respawn a lansat şi un soi de changelog pentru acest update, care îţi indica toate noutăţile aduse de Apex Legends Legacy. Îl găsiţi mai jos:

  • Arene – Un mod de joc 3v3 permanent în care scopul este de a câștiga trei runde fără a ceda mai mult de o rundă adversarului său de a continua până când o echipă are un avans de două runde. Câștigi sau pierzi, fiecare rundă începe cu echipamentul de bază și câteva materiale care pot fi folosite pentru a pocura arme și actualizări. Meciurile se desfășoară pe cinci hărți, unele în locații familiare, iar altele în locații noi. În Arenă, jucătorii vor lupta în locațiile din Kings Canyon, World’s Edge și Olympus, precum și în locații din alte două hărți personalizate, Party Crasher și Phase Runner, la acestea urmând să fie adăugate mai multe, în viitor.
  • Nouă legendă: Valkyrie – Poți declanșa o mulțime de rachete pentru a distruge și dezorienta inamicul său poți folosi abilitățile lui Valkyrie, în cazul în care lupta se intensifică, pentru a face o evadare rapidă spre cer – care are alături întreaga sa echipă. Valkyrie intră în joc cu lucruri de dovedit și este pregătită să pună la pământ inamicii.
  • O nouă armă: Bocek – O nouă armă puternică și mortală capabilă să provoace daune uriașe la distanță medie este introdusă în joc. Arcul Bocek nu este o relicvă străveche; jucătorii îi pot crește eficacitatea cu două sloturi de tip hop-up – Tempo-ul lui Deadeye, care permite o tragere mai rapidă, și Shatter Caps care fac ca săgețile să explodeze atunci când sunt lansate. Ambele hop-up-uri pot fi folosite simultan pentru a speria cu adevărat echipele inamice.
  • Actualizări ale hărții Olympus – O flotă de nave inamice din spațiul cosmic a pătruns în atmosfera lui Psamathe, iar o navă numită Icarus a andocat pe Olympus aducând cu sine o plantă vâscoasă, parazită de origine necunoscută. Noile locații și câmpul de vizibilitate modificat schimbă jocul pentru jucători pe parcursul hărții.
  • Battle Pass – Legacy Battle Pass va oferi recompense unice precum Apex Packs, XP Boosts și accesorii cosmetice precum Crafty Kitsune Rampart sau Legendary Demon’s Whisper Wraith care îi vor face pe jucători să își ia rolul în serios în timp ce îi vor trage pe sfoară pe adversari. La nivelul 100, jucătorii deblochează Legendary Reactive Bound în Bone Devotion cu o mulțime de alte recompense interesante de-a lungul drumului: Music Packs, Loading Screens, Skydive Emotes, Quips și multe altele.
  • Clasament – World’s Edge a revenit pentru prima etapă care se încheie în timp ce a doua mută competiția la Olympus, unde se va juca restul sezonului. În sezonul trecut, a existat o tendință ca jucătorii să obțină poziții superioare și să se străduiască să aibă cele mai bune rezultate personale, ceea ce a dus la îmbunătățirea calității și cantității meciurilor, astfel încât sistemele ranked și RP vor rămâne neschimbate.

Jocul se poate juca pe PS4, PS5, Xbox One, Xbox Sereis X şi S, Nintendo Switch şi PC via Origin şi Steam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.