Rainbow Six Siege primeşte un eveniment apocaliptic special până pe 18 mai

După ce în aprilie am primit bundle-uri Rick and Morty în Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, acum jocul de la Ubisoft primeşte şi un eveniment apocaliptic, care ţine între 4 şi 18 mai. Ubisoft a anunţat acest “limited time event”, care sărbătoreşte şi cele 6 sezoane ale titllui.

Apocalypse ne aduce o versiune post apocaliptică a hărţii Outback, acolo unde trebuie să ne luptăm pentru clanul nostru şi pentru libertate şi speranţă. Apocalipsa a fost una nucleară, iar în urma sa a rezultat o societate sălbatică, împărţită în clanurile The Keepers şi The Warband. Aceştia cauta ultimele plante de pe Pământ pentru a putea readuce viaţa pe Terra. Apare şi un nou mod de joc, numit Canister, în care poţi fi Defender/Keeper sau Attacker/Warband, în lupta pentru această plantă.

Defenderii pot muta canistră cu planta oriunde pe hartă, în vreme ce atacatorii pot activa anumite camere scanner pentru a detecta Defenderii care mişună prin camere. Atacatorii trebuie să dezactiveze canistra care transporta planta. Operatorii din tabăra Defenderilor trebuie să apere canistra până expira timerul. Evident poţi elimina toţi inamicii şi rezolvi problema.

Apocalypse vine cu o colecţie de 35 de item-uri, asociate lu Fuze, Gridlock, Maverick, Nomad, Twitch, Maestro, Melusi, Rook, Smoke şi Valkyrie. Veţi avea echipamente, skinuri, arme şi uniforme, dar şi căşti şi pălării personalizate. Veţi găsi itemuri în ediţie limitată în secţiunea Shop a jocului contra unor sume de 1680 R6 credits. Sunt şi pack-uri Apocalypse pentru 300 R6 Credits sau 12.500 Renown.

Mai multe detalii aveţi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.