Sony anunţă două noi culori pentru controllerul DualSense de PlayStation 5

Sony a anunţat ieri două noi nuanţe pentru controllerul DualSense al consolei PlayStation 5 şi anume Midnight Black şi Cosmic Red. Acestea sunt variante de culoare mai închise decât cele clasice şi avem extra informaţii mai jos. Vă reamintesc că DualSense este cel mai nou controller Sony, cu microfon integrat şi feedback haptic avansat.

Varianta de culoare Midnight Black a fost obţinută combinând două nuanţe diferite de negru cu finisaje şi detalii gri deschis. Inspiratia vine de la modul în care vedem spaţiul atunci când privim cerul nocturn. Cosmic Red e ceva mai îndrăzneţ, o combinaţie de roşu şi negru, inspirată tot de cosmos, în zonele sale mai aprinse. Controllerul DualSense aduce un upgrade faţă de predecesor prin funcţii precum feedback haptic şi declanşatoare adaptive. Noile dispozitive au parte şi de încărcare via USB-C.

Noile variante de controller se vor putea cumpăra global din magazinele retailerilor parteneri începând din iunie 2021. Dacă vă uitaţi cu atenţie varianta neagră are butoane înnegrite, iar cea roşie vine cu butoane de acţiune şi D Pad glossy şi de un roşu rubiniu. Ambele au o uşoară tentă albăstrie ca tribut pentru controllerul original DualSense.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.