Biomutant e gata de lansare în GeForce Now, alături de alte 14 jocuri noi (#joiaGFN)

Dacă e final de săptămână e #joiaGFN, momentul când aflăm ce jocuri noi vin în GeForce Now. Cap de afiş e noul titlu Biomutant, care e o ciudăţenie, pentru că e şi foarte cartoonish, dar şi bogat în looting şi are şi ceva de action adventure clasic. Hai să vedem ce altceva mai primim.

Personal sunt super încântat că vine Child of Light în GeForce Now, unul dintre jocurile mele preferate all time de la Ubisoft. E ca un basm superb gothic, cu un stil vizual şi o poveste cum rar mai vezi în ziua de azi. Pe lista se afla şi un titlu Warhammer, un MotoGP şi câteva titluri indie.

Biomutant este un joc post apocaliptic, care va sosi pe GeForce Now fix în ziua când se lansează pe Steam, adică 25 mai. Este o creaţie Experiment 101 şi este publicat de către THQ Nordic. Bazat pe Unreal Engine 4, jocul este un action RPG single player, care vine şi pe PS4 şi Xbox One. Se joacă într-un mediu open world din perspectiva third person. Veţi controla un animal mutant într-o lume de creaturi hibrid. Puteţi personaliza creatura voastră de la început, cu sex, înălţime, forma şi grosimea corpului, blana şi altele.

Fiecare va afecta modul în care jucaţi. Luptele combina atacuri melee cu trasul la distanţă. Puteţi face şi craftind e arme şi avem şi Affixes, un soi de atacuri magice care se pot folosi în lupte: criogenie sau curent electric spre exemplu.

Puteţi face şi level up, deblocat ablitati şi combo-uri. Există şi un sistem de Karma pentru NPC-uri şi un sistem de companioni care pot călători cu voi. Povestea se modifică în timp real în funcţie de alagerile voastre. Jocul are şi un mesaj ecologist legat de Copacul vieţii.

Iată lista completă de jocuri proaspăt venite în GeForce Now:

Înapoi pe GeForce NOW:

  • The Wonderful 101: Remastered (Steam)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.