For Honor intră în etapa Year 5 Season 2 Mirage; Ce e nou?

Ubisoft ne anunţă cu privire la un nou prag atins de jocul For Honor şi anume peste 25 de milioane de jucători, plus începutul unui nou sezon. Year 5 Season 2 Mirage este disponibil acum, iar Visions of Kyoshin poate fi accesat de acum.

Titlul e disponibil pe PS4, seria de dispozitive Xbox One, dar şi pe PC şi via serviciul Ubisoft+. Se poate juca şi pe PS5 şi pe Xbox Series X şi Series S prin backward compatibility. Mirage, noul sezon aduce o secetă intensă pe Heathmoor, punând în pericole recoltele şi fortificaţiile. În Year 5 Season 2 vegetaţia şi apa utilizate pentru a ţine templul Kyoshin din Myre ascuns de toţi dispar, iar acum templul şi-a pierdut protecţia. Visions of the Kyoshin este un in game event pe o perioadă limitată de timp şi include războinici din Horkos şi Chimera, care se bat pe resursele de sub templu.

Apar şi miraje care seamănă cu samurai şi au abilităţi necunoscute. Ubisoft oferă un event pass gratuit, care va sosi la pachet cu un ornament, un mood effect şi un costum pentru lupte, plus arme lootabile. Jucătorii pot cumpăra un Battle Pass cu conţinuturi premium inclusiv un nou Execution şi emote nou. Va apărea şi un nou erou asociat facţiunii Samurai în acest sezon, dar ăsta de abia pe 22 iulie. Incepand cu data de 10 iunie veţi avea gardieni mitici care vor proteja punctele de control A şi B.

Vor avea loc şi Covenant Games la final de lună, iar în iulie apare evenimentul Shadows of the Hitokiri Throwback. La peste 4 ani de la lansarea sa, For Honor continua să primească suprot şi actualizări, în acelaşi mod în care Rainbow Six Siege a primit suport o bună perioadă de timp. Anul trecut jocul a primit un patch pentru PS5 şi Xbox-urile noi, cu boost de performanţă la 60 FPS. În 2021 For Honor a primit doi eroi noi, inclusiv Apollyon, antagonist important şi mercenarul Gryphon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.