Dying Light 2 îşi dezvăluie cerinţele de sistem

Dying Light 2 va debuta la începutul lunii februarie 2022 şi după câteva amânări vom putea din nou să alergăm de mama focului de zombii, încercând să rămânem în viaţă după lasarea întunericului, într-o lume post apocaliptica. Sequel-ul e creat de Techland şi azi aflăm ce cerinţe de sistem va avea jocul.

Sequel-ul ce combina parkour-ul cu măcelărirea de zombii va sosi pe 4 februarie după o dezvoltare cu probleme şi sughiţuri. Polonezii din spatele său au dezvăluit că dacă ai un Core i3 9100/Ryxen 2300X şi o placă 1050 Ti/ RX560 ar trebui să fie suficient pentru gaming FHD la 30 FPS. Totuşi specificaţiile recomandate includ un CPU Core i5 8600K/ Ryzen 5 3600X, alături de o placă RTX 2060 sau RX Vega 56. Cine vrea ray tracing ar trebui să aibă acele CPU-uri alături de minim un RTX 2070.

Cine vrea setări pe high şi rezoluţie 4K are nevoie de un RTX 3080, o placă greu de găsit, mai ales la preţ rezonabil în această perioadă. Cantitatea de RAM recomandată sta pe la 16 GB, iar cea minimă la 8 GB.

Pe numele său complet Dying Light 2: Stay Human jocul este un action RPG combinat cu survival horror, care vine la 7 ani de la titlul original. Acţiunea se petrece la 20 de ani de la primul Dying Light, cu protagonistul Aiden Caldwell în prim plan. Are acum extra abilităţi de parkour şi 3000 de animaţii de parkour au fost create. Veţi folosi un grappling hook şi o parapantă pentru deplasarea prin oraş.

Jocul se bazează mai mult pe lupte melee, decât cu arme de foc.

via pcgamer

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.