HyperX aduce in Romania mouse-urile de gaming Pulsefire Haste 2, cu fir si wireless

HyperX, echipa de periferice pentru gaming de la HP Inc., și lider în gaming și esports, anunță astăzi disponibilitatea noului mouse de gaming, Pulsefire Haste 2, în variante cu fir și wireless. Gama de mouse-uri de gaming Pulsefire Haste 2 oferă design ultra ușor, switch-uri HyperX și senzori HyperX pentru control și performanțe mai bune. Pentru gameri care sunt în căutare de mouse-uri ultra ușoare care să complementeze abilitățile de gaming, Pulsefire Haste 2 oferă confort suprem și comenzi la o simplă atingere.

Mouse-urile de gaming Pulsefire Haste 2 sunt ultra ușoare și dispun de o structură solidă. Atât varianta cu fir, cât și cea wireless sunt echipate cu noul sensor HyperX 26K, oferind precizie în mișcare și sensitivitate optima pentru mișcări simple și rapide, de până la 26.000 DPI și o viteză de tracking de 650 IPS. Gama de mouse-uri Pulsefire Haste 2 beneficiază de noile switch-uri HyperX, care oferă feedback tactic și acustic și o durată de viață de până la 100 de milioane de click-uri.

„Mouse-ul de gaming HyperX Pulsefire Haste 2 este conceput special pentru a răspune nevoilor gamerilor,” a spus Jennifer Ishii, category manager, HyperX. „Cu design-ul ușor și funcțiile de control, mouse-urile de gaming Pulsefire Haste 2 oferă performanță excepțională în gaming pentru mișcări rapide în jocuri și acuratețe îmbunătățită.”

Disponibile atât pe alb, cât și pe negru, noile adiții din gama de mouse-uri HyperX oferă noi niveluri de confort, performanță și control, și sunt concepute să îmbunătățească experiența utilizatorilor. Printre alte informații despre noua gamă de mouse-uri se numără:

  • Mouse de gaming HyperX Pulsefire Haste 2: Mouse-ul de gaming Pulsefire Haste 2 cântărește doar 53g1 și a fost conceput special pentru mișcări ample. Mouse-ul este optimizat pentru input lag minim cu un polling rate2 impresionat de 8000Hz pentru a îmbunătăți precizia și performanța în timpul sesiunilor de gaming, cee ace îl face ideal pentru jocuri de tip FPS sau gameplay competitiv.
  • Mouse de gaming HyperX Pulsefire Haste 2 Wireless: Mouse-ul de gaming Pulsefire Haste 2 wireless este conceput pentru gamerii care vor performanță instant și care preferă libertatea pe care o oferă lipsa firelor. Pulsefire Haste 2 wireless oferă conexiune wireless dual-mode, lucru care permite utilizatorilor să comute între conexiune wireless de 2.4GHz sau Bluetooth. Acesta vine cu cablu de încărcare HyperFlex 2, având de asemenea posibilitatea de a fi comutat între wired și wireless. Această cea de-a doua generație de mouse wireless de gaming Pulsefire Haste cântărește doar 61g1 și oferă o durată de viață a bateriei de până la 100 ore3.

Mouse-urile de gaming Pulsefire Haste 2 oferă control îmbunătățit cu ajutorul benzii incluse, cablul paracord foarte flexibil care reduce tensiunea și rezistența și patinele de alunecare de pe spate PTFE care oferă frecare scăzută pentru mișcări fără efort. Mai mult, ambele modele pot fi personalizate și optimizate în funcție de preferințe personale prin intermediul software-ului HyperX NGENUITY. Utilizatorii pot crea macro-uri pentru butoanele programabile, pot personaliza setările DPI și pot personaliza iluminarea RGB.4

Disponibilitate

Mouse-urile HyperX Pulsefire Haste 2 cu fir și wireless vor fi disponibile în România, începând din 21 aprilie 2023, prin rețeaua de retailer și etaileri. Pentru mai multe informații despre gama de mouse-uri HyperX Pulsefire Haste 2, vizitați pagina de produs HyperX Pulsefire Haste 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.